• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Bedrijfsstickers

Bedrijfsstickers

Vergroot herkenbaarheid van de zaak met bedrijfsstickers. Om een bedrijf succesvol te laten zijn, zijn naamsbekendheid en herkenbaarheid belangrijk. Een goede en doeltreffende manier om op te vallen, zijn bedrijfsstickers. Bij ons kan je heel eenvoudig een bedrijfssticker op maat maken. Je hebt er geen technische kennis voor nodig, want het duidelijke ontwerpprogramma wijst je vanzelf de weg. Er zijn stickers in allerlei vormen en formaten verkrijgbaar, er is dus altijd wel een bedrijfssticker die bij jouw bedrijf past. Wil je snel de stickers gaan gebruiken? Dan doe je er goed aan de bedrijfsstickers bij ons te bestellen. Wanneer je voor 15.00 uur je bestelling plaatst, dan gaan de stickers dezelfde dag al op de post. 

 

  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post
  • Gemakkelijk zelf te plakken
  • Montage handleidingen

Zakelijke producten

Alle andere stickers voor particulieren

Bedrijfsstickers

Bedrijfsstickers op auto als visitekaartje 

Wanneer je vaak op de weg rijdt of op een andere locatie bent, dan zijn bedrijfsstickers op de auto eigenlijk een "must". Je laat mensen met zo'n bedrijfssticker op de achterruiten of op de zijkanten van de wagen weten wie je bent en wat je doet. Deze stickers zijn dus eigenlijk het visitekaartje voor je bedrijf. Je kan de stickers zelf ontwerpen met bijvoorbeeld je bedrijfslogo, naam en zakelijk telefoonnummer erop. Hiermee trek je eventuele toekomstige klanten aan op een snelle en gemakkelijke manier. Een goed geplaatste bedrijfssticker op de achterruiten zorgt bovendien voor een professionele uitstraling. Gebruik een sticker op je eigen auto of bus wanneer je een eenmanszaak hebt, of bestel meerdere bedrijfsstickers wanneer je een wagenpark hebt. 

 

Bedrijfssticker op raam voor directe vindbaarheid 

Met een bedrijfssticker op het raam weten klanten direct waar je te vinden bent. En met een goed ontworpen bedrijfssticker voor op het raam onderscheid je jezelf ook van concurrenten. Bij ons kan je verschillende bedrijfsstickers maken voor bijvoorbeeld het gevelraam, de binnenramen of de autoruiten. De stickers kunnen full colour worden bedrukt. Je kunt er dus elk denkbaar logo op laten printen. Daarnaast kan je er de bedrijfsnaam, telefoonnummer en eventueel openingstijden op kwijt. Alle stickers zijn verkrijgbaar in meerdere formaten en uitvoeringen. Wanneer je helemaal tevreden bent over het ontwerp, kan je de bedrijfsstickers bestellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat je de bestelling snel in huis hebt. 

Zakelijke stickers veelzijdig toepasbaar 

Als ondernemer is jezelf profileren enorm belangrijk. Mensen moeten weten wat je doet en waar je te bereiken bent. Daarom is een goed ontworpen bedrijfssticker hét middel om jezelf op de kaart te zetten. Of het nu gaat om bedrijfsstickers op de auto, een bedrijfssticker op de achterruiten of losse kleine stickers om uit te delen: een sticker is uitstekende reclame voor een bedrijf. Door de bedrijfsstickers te maken, bepaal jijzelf het uiteindelijke resultaat. De zakelijke stickers zijn veelzijdig toepasbaar. Gebruik ze bijvoorbeeld op relatiegeschenken, verpakkingen of deel ze uit tijdens netwerkbijeenkomsten. Bekijk de vele mogelijkheden binnen ons assortiment om zakelijke stickers te ontwerpen. 

 

Bedrijfsstickers eenvoudig zelf maken 

Dankzij de handige creator op onze website kan je eenvoudig en snel je eigen bedrijfsstickers maken. Het ontwerpprogramma wijst zich vanzelf. Kies het gewenste formaat en ga aan de slag. Je hebt altijd de mogelijkheid om tijdens het ontwerpen dingen te wijzigen, zoals een ander lettertype of kleur, een nieuwe afbeelding of verandering van tekst. Maak de tekst groter of juist kleiner, sleep het naar een ander gedeelte van de bedrijfssticker, of verander het formaat van je logo. Kortom, ga er mee aan de slag totdat je helemaal tevreden bent. Hierna kun je de bedrijfsstickers bij ons bestellen. Met de bijgeleverde handleiding kan je de stickers strak op het raam plakken.

 

Kijk ook eens bij onze openingstijden stickers en bedrijfsnaamborden.