• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Brievenbusbordjes

Met een brievenbusbordje kan er geen misverstand meer over bestaan wie er in jouw huis woont. De postbezorger kan makkelijker de juiste brievenbus vinden en bezoek weet meteen dat ze bij het goede huis staan. Op zoek naar een naamplaatje voor op de brievenbus? Bekijk ons uitgebreide assortiment hieronder.

Brievenbusnaamplaatjes Bij ons kun je achteraf betalen Bestellen voor 15 uur, dezelfde werkdag verstuurd!

Brievenbusbordjes

Met een brievenbusbordje kan er geen misverstand meer over bestaan wie er in jouw huis woont. De postbezorger kan makkelijker de juiste brievenbus vinden en bezoek weet meteen dat ze bij het goede huis staan. Op zoek naar een naamplaatje voor op de brievenbus? Bekijk ons uitgebreide assortiment hieronder.

Brievenbusnaamplaatjes Bij ons kun je achteraf betalen Bestellen voor 15 uur, dezelfde werkdag verstuurd!

Naamplaat brievenbus 

Een naambordje brievenbus is een klein plaatje dat je op je brievenbus kunt bevestigen. Dit is bijvoorbeeld handig als je woning meer dan tien meter van de openbare weg staat. Dan moet je namelijk een buiten-brievenbus plaatsen om je post te kunnen ontvangen. Door een brievenbusbordje op de brievenbus te bevestigen is het duidelijk bij welk huis de brievenbus hoort en wie er in dat huis wonen. Vooral als er meerdere buitenbrievenbussen aan de weg staan, kun je eigenlijk niet zonder een brievenbus met naam. 

 

Naambordje brievenbus appartement

Een naamplaatje bij de brievenbus kan ook handig zijn als je in een appartement woont. In appartementen zitten de brievenbussen vaak bij elkaar in de portiek. Om de brievenbussen dan uit elkaar te kunnen houden, kun je een handig naambordje plaatsen. Als de brievenbus van jouw appartement buiten het portiek zit, kun je voor de zekerheid ook twee brievenbusbordjes plaatsen. Een bij de brievenbus aan de buitenkant, zodat de postbode weet waar hij moet zijn. En een naambordje aan de kant waar jij je post uit de brievenbus haalt, zodat je jouw eigen brievenbus sneller herkent.

Naamplaatje bij de deurbel

Gebeurt het je regelmatig dat er bij je appartement wordt aangebeld door mensen die eigenlijk bij de buren moeten zijn? Dat kun je gemakkelijk voorkomen door een brievenbus naambordje bij je deurbel op te hangen. Zo kan niet alleen jouw visite de deurbel snel vinden, de visite van je buren zal zich ook minder snel vergissen. Zelfs als het bezoek het huisnummer is vergeten, kunnen ze door het naambordje brievenbus gemakkelijk de juiste deurbel vinden. 

Naambord brievenbus zonder huisnummer

Als het huisnummer al bij de brievenbus van je appartement vermeld staat, dan kun je volstaan met alleen een naambord. Een bordje met alleen een naam is dan voldoende om de post op het juiste adres te laten bezorgen.


Bordje met naam en huisnummer bestellen

Bij ons kun je het bordje voor de brievenbus met naam en huisnummer zelf ontwerpen. Er is keuze uit verschillende formaten, vormen en kleuren. 

  • Om het juiste brievenbus naambordje te kiezen meet je eerst de plaats waar het brievenbusbordje moet komen. Het zou namelijk zonde zijn als je de verkeerde maat bestelt en het naambord brievenbus niet past.
  • Dan kies je de vorm. Wil je gewoon een rechthoekig naambordje op je brievenbus of kies je voor een ovaal of sierlijk naambordje. Voor een klassieke look zijn er ook naamborden brievenbus in emaille-look. Bovendien kun je kiezen uit verschillende kleuren.
  • Bepaal daarna de tekst. Wil je alleen een brievenbus met je naam? Dan kun je ervoor kiezen om alleen jullie achternaam te vermelden of de voornamen. Allebei kan natuurlijk ook. Als je een brievenbus met naam én huisnummer wilt, dan kun je dat ook op het naambordje vermelden.
  • Kies vervolgens een lettertype dat bij het naambordje past. Op een klassiek of sierlijk naambordje brievenbus past een klassiek of nostalgisch lettertype beter. Bij rechthoekige naambordjes brievenbus kun je een strak lettertype gebruiken voor een moderne uitstraling.

Nu je alle keuzes gemaakt hebt, is jouw unieke brievenbus naambordje klaar en kun je hem bestellen.


Brievenbus naambordje

Onze brievenbus naambordjes zijn niet alleen handig, ze zijn ook nog eens heel mooi! Omdat je bij ons je eigen naamplaatje kunt ontwerpen, kun je jouw brievenbus uniek maken tussen alle andere brievenbussen. Zo laat je aan de andere bewoners van het appartementencomplex of de straat jouw stijl zien. 

Heeft u een rijstjeshuis, 2 onder 1 kap of een vrijstaand huis en wil je een ander naambordje? Bestel dan een naambordje huis