• OOK ACHTERAF BETALEN
 • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
 • GRATIS VERZENDEN

Naamborden voor buiten

NAAMBORDEN VOOR BUITEN

Als bedrijf is het zeer belangrijk om een goed visitekaartje af te geven aan eventuele klanten. Naamborden voor buiten kunnen daarmee helpen, zodat je je bedrijf op een goede manier in the picture kunt spelen. In dit artikel bespreken we de voordelen van naamborden voor buiten en waar je op moet letten bij de aanschaf ervan. Zo weet je precies het doel ervan en ook in welke situaties welk specifiek naambord toepasselijk is. Kijk op naambordjes voor het gehele assortiment

 • Alle naamborden geschikt tegen alle weersinvloeden
 • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
 • Print een drukproef en check uw ontwerp
 • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post
 • De meeste naamborden kunnen door de brievenbus
 • U krijgt voor een brievenbuspakketjes geen track & trace
 • Montage handleidingen
Naambordje RVS-look - www.naambordjevoordeur.nl

Naambord buiten op de gevel van je bedrijf

Een naambord voor buiten is relevant bij verschillende soorten bedrijven. Natuurlijk is het belangrijk om jezelf te profileren als je bijvoorbeeld een winkel hebt. Om bezoekers te trekken, is het dan ideaal om een naambord te hebben, zodat je klanten je gemakkelijk kunnen vinden. Natuurlijk zijn er ook mensen die heel gericht zoeken, maar misschien rijdt er iemand toevallig langs. En verkoopt die persoon net iets waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Dan is het natuurlijk fijn om een mooi naambord te hebben, want op die manier vergroot je je omzet. Een naambord buiten is dus echt aan te raden.


Naambordje buiten met een opvallende kleur

Bij een naambordje buiten, is het niet alleen belangrijk dat deze goed zichtbaar is. Het is bovendien erg belangrijk dat een naambordje heel helder van kleur is. De reden hiervoor is namelijk dat het dan sneller zichtbaar is. Een naambordje buiten moet namelijk opvallen. Dat is de hele functie van een naambordje. En een naambordje voor buiten valt natuurlijk niet op als deze een kleur heeft die wegvalt in de omgeving. Je kunt dus beter voor een lichte kleur kiezen, in plaats van een meer neutrale kleur. Het is bijvoorbeeld aan te raden om een echte kleur te kiezen waardoor de identiteit van je bedrijf naar voren komt. Elk onderneming heeft namelijk een bepaald logo die samengaat met de bedrijfsidentiteit.

 

Naambordje voor buiten van verschillende materialen

Natuurlijk is het niet alleen een bedrijf waarvoor het noodzakelijk is om een naambordje te hebben. 

Ook voor een woning is het heel handig om verschillende redenen. Enerzijds is het handig voor mensen die op bezoek komen. Die weten dan precies wie daar woont en dan weten ze zeker dat het niet ergens op een verkeerde plek terecht komen. Maar anderzijds is het ook gewoon leuk om een naambordje te hebben. Je kunt deze namelijk in verschillende soorten en maten aanschaffen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een naambordje van beton. Het voordeel daarvan is dat deze van een uitstekende kwaliteit is en dat is waar je naar verlangt. Maar ook een naambordje van boomschijven of plexiglas is mogelijk. Een naambordje voor buiten is dus altijd aan te raden, ook als je geen bedrijf hebt, zodat mensen altijd weten wie er wonen. Je loopt dan niet het risico dat je per ongeluk wordt opgebeld. Let eens op alle verschillende naambordjes als je in een andere stad of dorp loopt.


Naambord voor je bedrijf

Bij een naambordje voor het bedrijf is het gewoon aan te raden om de naam van het bedrijf neer te zetten. Heb je echter een groot naambord, dan kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de openingstijden te vermelden. Zo krijgt de bezoeker een beter beeld. Ook bijvoorbeeld de slogan of je logo kan op een naambordje worden gezet. Je kan er ook voor kiezen de glazen voordeur te bestickeren met een speciale deursticker. Dat geeft weer een heel ander effect. Ook een sticker is zo besteld en gemakkelijk zelf aan te brengen.

FAQ voor Naamborden voor Buiten

Hieronder staan de meest voorkomende vragen over het onderwerp van deze pagina. Kijk voor de algemene FAQ helemaal onderop de pagina.

 

1. Zijn alle naamborden op de website geschikt voor buiten?

Ja alle naamborden die wij op onze website aanbieden zijn geschikt voor buiten en dus bestand tegen regen, wind e.d. De RVS naamborden zijn van een hoge kwaliteit maar het kan niet helemaal voorkomen worden dat ze in de loop van de tijd toch enge roestvorming kunnen krijgen. Hoe dichter u bij de kust woont hoe eerder dit kan ontstaan door de zouten lucht.

2. Hoe onderhoud ik mijn naambordje?

Heel eenvoudig. In de meeste gevallen volstaat wat water met een doekje en uw naambord is weer als nieuw.

3. Wanneer krijg ik mijn bestelling?

Indien u, op werkdagen,  voor 15.00 uur online uw bestelling doorgeeft maken wij in bijna alle gevallen nog dezelfde dag uw naambordje en gaat het direct met Bpost mee. Uitzondering hierop kan zijn de Straatnaamborden (soms 1 dag later) en de Roestbordjes. Deze laatste hebben 1 à 2 dagen meer tijd nodig.

Naamborden voor buiten

IN-en outdoor naamborden voor particulieren en bedrijven

Wij hebben de mooiste collectie naamborden voor buiten voor u samengesteld. Een grote keuze, niet alleen voor het naambordje aan de gevel van uw woonhuis maar ook voor bedrijven. IN-en outdoor naamborden in bestaande formaten maar ook speciaal voor u op maat gemaakt. 

Let speciaal op onze roest-borden. Dit is geen Cortenstaal maar wij maken kunststof borden die wij laten roesten. Kunststof laten roesten? Jawel, wij hebben een speciaal procédé ontwikkeld zodat wij kunststof echt kunnen laten roesten. Drie voordelen:

 • Kunststof roest niet door
 • Kunststof is lichter van gewicht
 • Kunststof is veel goedkoper dan Cortenstaal