• Veilige betalen, ook achteraf
  • Levertijd 1 dag, indien besteld voor 15.00 uur *
  • Gratis verzenden

Naambordje voordeur als eyecatcher aan de gevel

0 item(s) - € 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

Naamborden Leisteen

Naambordjes Leisteen

Mooie leisteen naambordjes van perfecte kwaliteit. Onze bordjes bevatten geen ongewenste vertoningen en heb je binnen 1 werkdag in huis. Onze bordjes hebben een mooi afgewerkt uiterlijk en een donkere natuurlijke kleur. Jou ontwerp wordt niet geplakt maar gelaserd, er wordt dus in de naambordjes leisteen gegraveerd. Het is dus ook zo dat je maar één kleur kunt gebruiken. Je ontvangt bij aanschaf van het leisteen bord ook de daarvoor beschikte bevestigingsmaterialen. Wanneer je het leisteen naambord besteld vóór 15:00 uur, wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Wij nemen de naambordjes leisteen met alle vakkundigheid in productie.

Artikelen 1 tot 9 van 12 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 12 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Leisteen bord

Bestel vóór 15:00 uur en wij bieden je leisteen bordje dezelfde werkdag nog bij de post aan, zodat het waarschijnlijk is dat deze de volgende dag bij je afgeleverd wordt. Daarnaast betaal je geen verzendkosten. Ons leisteen bord is een trendy item. De bordjes zijn van hoge kwaliteit. Het ontwerp die je bij ons zelf kunt maken zal vakkundig in het leisteen bord worden gegraveerd. Wij streven er naar om jou wensen te vervullen voor uw Leisteen naambordjes. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij garanderen je de beste kwaliteit leisteen bord met een mooie gravure er op. Een leisteen naambord beschikt over een goede kwaliteit leisteen.

Leisteen naambord

Een leisteen naambord bestel je bij ons gemakkelijk. Eerst bekijk je wat het formaat dient te zijn van het leisteen bord. Mocht je uit het formaat zijn, dan klik je op het product en ga je verder met het personaliseren van het product. Hier heb je de mogelijkheid om jou leisteen naambord naar eigen wensen in te richten met verschillende lettertypes maar ook symbolen. Ook voor leisteen naambordjes geld dat wij snelle levertijden hanteren, zo heb je een leisteen naambord al in huis binnen 1 tot 2 werkdagen.