• Veilige betalen, ook achteraf
  • Levertijd 1 dag, indien besteld voor 15.00 uur *
  • Gratis verzenden

Naambordje voordeur als eyecatcher aan de gevel

0 item(s) - € 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

Naamborden Steigerhout

Houten naambord van Steigerhout

Een echte toevoeging voor aan je deurpost! Dat zijn onze naambordjes van Steigerhout. De levertijd van een steigerhouten naambord is 1 à 3 dagen. Het houten naambord heeft een robuust uiterlijk en is 3 cm dik. De opdruk van de bordjes wordt geheel bepaald door jou. Ontwerpen kan via onze online ontwerp tool. Breng zelf je eigen lettertype aan op het naambordje van Steigerhout. Het produceren van de bordjes is echt maatwerk, wij plaatsen je ontwerp met alle vakmanschap op het bordje. Dit wordt gedaan met verf.

Artikelen 1 tot 9 van 12 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 9 van 12 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Steigerhouten naambordjes voor bij de voordeur - een echte trend!

Je ziet ze steeds vaker, de steigerhouten naambordjes voor bij de voordeur. Ze zijn immens populair. De industriële looks doen het goed op het moment zo ook bij de naambordjes. Wij personaliseren het geheel in uw wens. Plaats bijvoorbeeld een afbeelding op uw naambordje, u bepaald vervolgens ook nog wat de kleur van de afbeelding wordt voor op het steigerhouten naambordje bij de voordeur. U ontvangt van ons daarnaast ook nog bevestigingsmateriaal.

Een mooi naambordje voor de voordeur van hout

Wij bieden verschillende maten en vormen aan voor een naambordje voor de voordeur van hout. Onze naambordjes beschikken niet over een oude look. Je ziet vaak bij steigerhout dat er resten opzitten of ongewenste plekken. Onze naambordjes hebben deze resten niet en zijn mooi glas, ideaal om het door u ontworpen ontwerp op te plaatsen. U ontvangt van ons bij de levering een makkelijk Click & Fix setje waarmee u het bordje snel en eenvoudig ophangt.