• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Stickers

Bij Naambordjevoordeur heb je een grote keuze in stickers kopen met 1 kleur of in full-color.

Of je nu alleen een groot huisnummer op je voordeur wilt hebben of een complete full-color geboortesticker op je raam. Wij maken alle soorten, maten en kleuren stickers voor alle toepassingen. Start met je sticker te ontwerpen en bestel. Stickers maken is ons vak!

Hippe muurstickers Trendy woonkamer stickers Geboortestickers voor op raam

Stickers

Bij Naambordjevoordeur heb je een grote keuze in stickers kopen met 1 kleur of in full-color.

Of je nu alleen een groot huisnummer op je voordeur wilt hebben of een complete full-color geboortesticker op je raam. Wij maken alle soorten, maten en kleuren stickers voor alle toepassingen. Start met je sticker te ontwerpen en bestel. Stickers maken is ons vak!

Hippe muurstickers Trendy woonkamer stickers Geboortestickers voor op raam

Stickers laten maken.

Naambordjevoordeur.nl beschikt over meerdere technieken om je stickers te laten maken. Maak een keuze uit twee verschillende typen stickers.

 

1. Vinyl stickers laten maken in één of meerdere kleuren

Met een plotter snijden wij de vinyl letters, teksten en afbeeldingen uit per kleur en worden deze losse elementen op een (later weg te gooien) stickervel geplakt. Als wij dit niet zouden doen dan zou je allemaal losse letters of afbeeldingen krijgen. Deze stickers bestaan uit 1 of meerdere kleuren waarvan de letters en afbeelding dus los van elkaar staan. Wel zetten we ze keurig per kleur bij elkaar en kan je de sticker(s) thuis zo opplakken. Het voordeel van stickers laten maken op deze wijze is dat tussen de letters geen transparante folie zit en dat maakt dat de raamsticker of deursticker een mooie strakke en moderne uitstraling krijgt.

 

2. Stickers maken van vinyl in full color

Met onze nieuwe stickerprinter drukken we een mooie scherpe full color afdruk op het vinyl waarna de machine de contouren van de complete sticker uitsnijdt. Deze stickers bestaan uit 1 stuk en zijn nog gemakkelijker te plakken dan de stickers hierboven. Deze full color stickers kunnen ook op een transparante achterlaag gedrukt worden. Deze transparante achterlaag blijft dan wel deel uitmaken van de sticker. Met deze techniek kan je je sticker laten maken met een transparante of een gekleurde achtergrond. Extra aandacht verdient onze FROSTED lijn. Dit is een licht-doorlatende folie die lijkt op een ijslaag op het raam. Vandaar de naam “frosted”. Deze folie zie je heel vaak op winkelruiten. Maar ook kan je de frosted sticker bestellen voor op het glas van deuren en ramen bij huizen. De frosted folie is speciaal ontworpen voor op glas. Uit deze folie kunnen wij positief maar ook diapositief teksten en afbeeldingen snijden met de plotter. Uiteraard is deze folie watervast. Deze sticker maken wij erg veel. Een echte aanrader! Plakletters, volledige teksten en full color stickers voor binnen en buiten. Ontwerp zelf je complete sticker en wij maken deze zoals jij dat wilt. Je kan online je sticker bestellen met een levertijd van ca 1 dag. Bijna al onze plakletters zijn geschikt voor bijna alle ondergronden. Heb je hier een vraag over stickers maken stuur dan even een mail. 

 

Stickers ontwerpen met onze handige ontwerptool

Zodra je een keuze hebt gemaakt welk type sticker je wilt laten maken, welke kleur(en) en welk formaat dan kan je verder gaan met je sticker te ontwerpen. Je kan gebruik maken van de lettertypes in onze online ontwerptool en deze vergroten en verkleinen. Vervolgens kan je gebruikt maken van onze bibliotheek met afbeeldingen of je eigen afbeelding uploaden. De bestanden die hiervoor geschikt zijn, zijn JPG en PNG. Let wel op dat je een hoge resolutie gebruikt zodat wij een mooie sticker maken. Bij een lage resolutie krijg je een onscherpe sticker. Een gemiddelde foto kan je niet eindeloos vergroten. Bovendien is het zo dat als je een kleurenafbeelding vergroot dit ten kosten gaat van de scherpte van de print. Daarnaast hebben we ook al complete stickers voor je ontworpen en waar je alleen de tekst nog van aan hoeft te passen. Je eigen stickers ontwerpen was nog nooit zo gemakkelijk.

 

Stickers bestellen met hele snelle levertijd

Of je nu haast hebt of niet wij versturen de stickers altijd dezelfde dag of de volgende werkdag. Kleine stickers gaan in een enveloppe en grotere stickers versturen wij in een rolkoker. Je stickers bestellen kan online 24/7. Wij berekenen geen verzendkosten en de gebruiksaanwijzing hoe je de sticker het beste kan opplakken zit er in de verpakking. Stickers laten maken was nog nooit zo gemakkelijk!

 

Stickers kopen voor bedrijven

Wil je stickers kopen voor je bedrijf? Veiligheidsstickers, stickers laten maken voor op machines of reclame stickers. Wij maken het allemaal. Van kleine naar hele grote stickers. Bij ons kan je alle soorten stickers kopen. Kom je er niet helemaal uit of gaat het om een grotere oplage van stickers maken? Bel of mail ons dan voor een offerte. Behalve stickers bestellen kan je bij ons ook bedrijfsnaamborden kopen.