• Veilige betalen, ook achteraf
  • Levertijd 1 dag, indien besteld voor 15.00 uur *
  • Gratis verzenden

Naambordje voordeur als eyecatcher aan de gevel

0 item(s) - € 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

Naamborden Frosted

Naambordje maken met Frosted Look

Een uniek naambordje kopen? Wij leveren snel, zijn erg voordelig en leveren perfecte kwaliteit deurbordjes. Het unieke aan deze naambordjes is dat 1 laag is gemaakt van een helder Acrylglas. De laag die daar vervolgens achter zit heeft een matte uitstraling. De tekst wordt geplaatst in het zwart op de voorste plaat. Hierdoor krijg je een mooi diepte effect wat het bordje een erg strakke en luxe uitstraling geeft. Daarnaast profiteer je bij ons van snelle leveringen. Wanneer je het naambordje vóór 15:00 uur op werkdagen besteld, wordt hij dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen wordt dit bordje dan de volgende werkdag geleverd. Een naambordje maken was nog nooit zo makkelijk.

6 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Naambordje kopen

Naambordje kopen Bij ons kun je al een naambordje kopen tegen een zeer voordelig tarief. Koop bij ons ook matglas naambordje tegen een scherpe prijs. Wij hebben een ruime keuze uit diverse formaten en modellen. Bij levering van onze Frosted look Naambordjes ontvangt u afstandshouders waarmee je de 2 platen met luxe houders van elkaar kunt houden. De voorste plaat is van helder (acryl)glas, de achterste plaatst wordt de door jou vormgegeven inhoud op geplaatst. Je bent geheel vrij in het ontwerp, je kunt hem geheel naar eigen wens inrichten in onze ontwerptool. Super eenvoudig om een naambordje te maken.

Naambordje maken

Bij naambordjevoordeur.nl kun je gemakkelijk uw naambordje maken. Je kunt een Frosted naambordje geheel naar eigen wens vormgeven en zelf je naambordje maken. Na het ontwerpen kun je het bordje bestellen. Wanneer je besteld hebt kun je het bordje binnen 1 tot 2 werkdagen op de deurmat verwachten. Een naambordje bij ons maken is eenvoudig, daarnaast zijn onze naambordjes een echte aanwinst voor je deurpost. Een naambordje is een aanwinst voor uw woning. Zoals je op deze pagina ziet hebben wij een groot aanbod aan frosted naambordjes en kan iedereen gemakkelijk zijn eigen naambordje maken.