• Veilige betalen, ook achteraf
  • Levertijd 1 dag, indien besteld voor 15.00 uur *
  • Gratis verzenden

Naambordje voordeur als eyecatcher aan de gevel

0 item(s) - € 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

Naamborden Beton

Naambordjes Beton

Leuke naambordjes van beton? Wij leveren snel, zijn erg voordelig en leveren perfecte kwaliteit deurbordjes. zijn in diverse maten verkrijgbaar. Je kiest, ontwerpt en besteld vervolgens naambordjes van beton eenvoudig via onze webshop. Onze rechthoekige borden worden voorzien van een antraciet kader of tekstvlak. Zo krijgt een betonnen naambord een zeer nette uitstraling en is het een waardevolle toevoeging op je deurpost. Daarnaast leveren wij een steen naambord met een bevestiging set waarmee je het bordje “blind” kunt bevestigen aan bijvoorbeeld je deurpost.

9 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Naambord Steen

Echt uniek, dat zijn onze naambordjes van steen. Ben je op zoek naar een naambord van steen? Wij bieden een groot aanbod aan betonnen naambordjes. Deze worden vakkundig door onze naambordjes experts in elkaar gezet, zodat je binnen enkele werkdagen een geheel naar eigen wens vormgegeven naambord van steen in je handen hebt. Het naambord van steen is vlak en de teksten worden op het naambord van steen geplaatst met verf. Vormgeven doe je gemakkelijk zelf via onze ontwerptool. Hiermee richt je het naambord steen geheel naar eigen wensen in. Onze naambordjes van beton zijn een echte trend.

Betonnen Naambord

Een echte aanwinst voor aan de deurpost, een betonnen naambord. Beschik jij al over een betonnen naambord? Met onze naambordjes van beton onderscheid je jezelf ten opzichte van alle standaard naambordjes. Met deze industriële looks die de borden met zich meenemen heb je een heel uniek naambord van steen aan je huis hangen. Een betonnen naambord gaat jaren mee en vergt weinig onderhoud. Daarnaast heb je een betonnen naambordje, wanneer je vóór 15:00 uur besteld, meestal binnen 1 à 3 werkdagen al in huis.