• OOK ACHTERAF BETALEN
 • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
 • GRATIS VERZENDEN

Brievenbus stickers

Met een NEE / NEE sticker krijg je geen reclame drukwerk en ook geen huis-aan-huiskranten meer in je brievenbus.

Met een NEE / JA sticker krijg je geen reclame drukwerk, maar wel huis-aan-huisbladen in je brievenbus.

 

Standaard teksten of zelf ontwerpen Bij ons kun je achteraf betalen Geen verzendkosten
 1. Ontwerp hier zelf je brievenbussticker
  Brievenbusstickers | Eigen ontwerp 15x3,5 cm

  Ontwerp nu zelf je brievenbussticker. 15 CM breed x 3,5 CM hoog.

  11,95
 2. Brievenbussticker met eigen ontwerp 15x10 cm bestellen en ontwerpen bij naambordjevoordeur
  Brievenbussticker | Eigen ontwerp 15 x 10 cm

  Ontwerp nu zelf je brievenbussticker. 15 CM breed x 10 CM hoog.

  21,95
 3. Brievenbussticker met eigen ontwerp 15x5 cm bestellen en ontwerpen bij naambordjevoordeur
  Brievenbussticker | Eigen ontwerp 15 x 5 cm

  Ontwerp nu zelf je brievenbussticker. 15 CM breed x 5 CM hoog.

  14,96
 4. Brievenbussticker met eigen ontwerp 8x8 cm bestellen en ontwerpen bij naambordjevoordeur
  Brievenbussticker | Eigen ontwerp 8 x 8 cm

  Ontwerp nu zelf je brievenbussticker. 8 CM breed x 8 CM hoog.

  13,95
 5. Brievenbussticker met eigen ontwerp 10x10 cm bestellen en ontwerpen bij naambordjevoordeur
  Brievenbussticker | Eigen ontwerp 10x10 cm

  Ontwerp nu zelf je brievenbussticker. 10 CM breed x 10 CM hoog.

  19,95
 6. Brievenbussticker met eigen ontwerp 15x15 cm bestellen en ontwerpen bij naambordjevoordeur
  Brievenbussticker | Eigen ontwerp 15x15 cm

  Ontwerp nu zelf je brievenbussticker. 15 CM breed x 15 CM hoog.

  22,95
 7. Brievenbussticker | Geen pakketten buren

  .Wenst u geen pakketten ontvangen die in eerste instantie voor uw buren waren bestemd? Dan is deze sticker een aanwinst voor u.

  10,95
 8. Brievenbussticker | Verkopers Nee | Geloof overtuiging Nee

  Houd ongewenste post buitenshuis met onze brievenbusstickers. 15 CM breed x 3,5 CM hoog.

  10,95
 9. Brievenbussticker | Verkopers Nee | Collectes Ja

  Houd ongewenste post buitenshuis met onze brievenbusstickers. 15 CM breed x 3,5 CM hoog.

  10,95
 10. Brievenbussticker | Geachte aanbeller....

  Leuke humoristische sticker om aanbellers af te wijzen en te laten blijken dat er geen interesse is in verkoopgesprekken.

  10,95
 11. Brievenbussticker | Reclame Ja | Huis aan Huis Ja

  Houd ongewenste post buitenshuis met onze brievenbusstickers. 15 CM breed x 3,5 CM hoog.

  15,96
 12. Brievenbussticker | Reclame Nee | Huis aan Huis Ja

  Houd ongewenste post buitenshuis met onze brievenbusstickers. 15 CM breed x 3,5 CM hoog.

  10,95
 13. Brievenbussticker | Drukwerk Nee - Huis aan Huis Nee

  Houd ongewenste post buitenshuis met onze brievenbusstickers. 15 CM breed x 3,5 CM hoog.

  10,95

Brievenbus stickers

Met een NEE / NEE sticker krijg je geen reclame drukwerk en ook geen huis-aan-huiskranten meer in je brievenbus.

Met een NEE / JA sticker krijg je geen reclame drukwerk, maar wel huis-aan-huisbladen in je brievenbus.

 

Standaard teksten of zelf ontwerpen Bij ons kun je achteraf betalen Geen verzendkosten

BRIEVENBUS STICKER KOPEN

Kom je elke week je huis bijna niet in vanwege de stapel folders die op de deurmat ligt? Kun je geen avond rustig zitten, omdat er steeds iemand aan de deur staat die iets wil verkopen? Wij hebben de oplossing! Met onze brievenbusstickers kun jij bezorgers eenvoudig vertellen op welke post je wel of juist niet zit te wachten. Ook kun je deur-aan-deurverkopers al tegenhouden voordat ze op je deurbel hebben gedrukt. Met een nee sticker tegen collectes krijg je nooit meer een collectebus onder je neus geduwd. Je kunt ook zelf een naam sticker brievenbus ontwerpen of zelfs een brievenbus sticker met je volledige adres, zodat er geen brief meer verkeerd bezorgd zal worden. Doe jezelf dus een plezier en maak het leven een klein beetje makkelijker door onze brievenbusstickers te bestellen.

 

ALLERLEI VARIANTEN

Heb je er ook genoeg van dat je brievenbus steeds vol zit met ongewenste folders en krantjes? Plak dan een NEE/NEE sticker of één van de andere varianten op je brievenbus. Wij bieden allerlei varianten aan en ook nog een grappige sticker voor op de deur om te voorkomen dat je lastig gevallen wordt door verkopers of andere mensen met "goede" bedoelingen.

 

NEE/NEE sticker, NEE/JA sticker of JA/JA sticker

Zeker rond speciale feestdagen, zoals Sinterklaas, kerst en Pasen, neemt de stapel huis-aan-huisfolders mythische proporties aan. Door een nee/nee sticker te kopen kun je ervoor zorgen dat je geen reclamefolders meer krijgt. Plak de nee/nee sticker op je brievenbus en de folderbezorger zal je huis voortaan voorbij rijden. Met een nee/nee sticker voor de brievenbus ontvang je ook geen huis-aan-huisbladen meer. Als je wel op de hoogte wilt blijven van het lokale nieuws, dan kun je beter voor een nee/ja sticker voor je brievenbus kiezen. Dan blijf je de huis-aan-huisbladen gewoon ontvangen, maar krijg je geen reclame meer in de brievenbus. Als je altijd blij wordt van post en je graag op de hoogte bent van de aanbiedingen, kun je ook een ja/ja brievenbussticker kopen. Bekijk dus onze volledige collectie brievenbus stickers, voordat je je nee/nee sticker gaat kopen. Zo bestel je de beste sticker voor jouw brievenbus.

 

Deursticker geen collectes

Er zijn niet alleen nee/nee stickers voor brievenbus om aan te duiden welke post je wel of niet wilt ontvangen. Wij hebben in onze collectie ook nee-stickers tegen collectes. Als jij liever zelf beslist aan welke goede doelen je doneert, dan kun je een deursticker met 'geen collectes' op de deur bevestigen. Zo weten collectanten dat ze niet bij jou aan de deur hoeven te komen. En jij hoeft niet meer voor niks op te staan van de bank. Een nee-sticker voor collectes kan ook gebruikt worden als je nooit contant geld in huis hebt of je slecht te been bent en het je dus veel moeite kost om naar de deur te komen. Wat je reden ook is, het staat je vrij om wel of niet te doneren bij collectes. En met een deursticker geen collectes maak jij direct duidelijk wat jouw mening is.

 

NEE-stickers brievenbus

Je kunt bij ons overigens nog veel meer nee/nee stickers kopen waarmee je aan iedereen al bij de voordeur kunt laten zien waar je geen prijs op stelt. Zo is er een brievenbus sticker om te laten weten dat je geen pakketten wilt aannemen voor de buren. Je kunt bij ons een speciale nee/nee sticker kopen die vertelt dat je niet zit te wachten op verkopers of op colportage en geloofsovertuiging aan de deur. Als je veel thuiswerkt is dit een fijne sticker, omdat je dan gewoon door kunt werken zonder gestoord te worden. Je kunt ook een onderscheid maken. Zo hebben we een nee/ja sticker, die nee zegt tegen verkopers, maar ja tegen collectes. Om op een humoristische manier duidelijk te maken dat je geen verkopers aan de voordeur wilt, hebben we een speciale sticker voor de brievenbus. Deze sticker laat weten dat je geld zal berekenen voor jouw tijd, als ze toch aanbellen.

 

STICKERS BRIEVENBUS ZELF ONTWERPEN

Natuurlijk wil niet iedereen alleen nee/nee stickers kopen voor op de brievenbus. Je kunt namelijk ook een brievenbus sticker met naam of een brievenbus sticker met huisnummer op je brievenbus plakken. Zo zorg je ervoor dat er nooit meer een brief verkeerd bezorgd wordt. Daarom kun je bij ons je brievenbussticker helemaal zelf ontwerpen. Er zijn allereerst verschillende formaten brievenbus stickers om uit te kiezen. Het kleinste formaat is 15 centimeter breed en 3,5 centimeter hoog en past op vrijwel elke brievenbus. De grootste brievenbussticker is 15 bij 15 centimeter groot en vooral geschikt om op een buitenbrievenbus of naast de brievenbus op de voordeur te plakken. Als je het formaat hebt gekozen, kun je de brievenbus sticker zo maken als je zelf wil. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypes en kleuren voor de tekst. Ook is het mogelijk om de sticker te voorzien van een leuke afbeelding. Wij hebben een groot aantal afbeeldingen die je kunt gebruiken. Je kunt dus een brievenbus sticker maken die helemaal past in jouw stijl.

 

Naamsticker brievenbus

Doordat je de brievenbus stickers zelf kunt ontwerpen, kun je ook zelf de tekst bepalen die je op de sticker wilt plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld een brievenbus sticker met naam maken. Zeker als je in een appartement woont, waar de brievenbussen dicht bij elkaar bij de ingang of in de portiek hangen, kan een brievenbus sticker met huisnummer erg handig zijn. Dan kan de postbode zich niet meer vergissen en komt jouw post altijd in de juiste brievenbus terecht. Door een brievenbus sticker te maken met je naam en het huisnummer kan het helemaal niet meer misgaan!

 

Brievenbusstickers voor de buitenbrievenbus

Als je een buitenbrievenbus gebruikt, dan kun je deze natuurlijk ook voorzien van een brievenbus sticker met naam. Je naambordje hang je namelijk meestal bij de voordeur, maar als je ver van de openbare weg woont is dat niet leesbaar voor de postbode. Door een naam sticker voor brievenbus te maken en hier ook je huisnummer aan toe te voegen, is het voor iedereen meteen duidelijk waar je woont. Ook voor de visite is het handig als je een brievenbus sticker met je huisnummer op de buitenbrievenbus plakt. Dan kunnen ze je huis makkelijker vinden, als ze bijvoorbeeld voor het de eerste keer op bezoek komen. Als je ook een naam sticker brievenbus erbij plakt, dan kan er geen misverstand meer over bestaan dat ze op het juiste adres zijn.

 

STICKERS BRIEVENBUS

Scrol door ons ruime aanbod met brievenbusstickers, zodat je de juiste sticker vindt. Een sticker moet goed passen op je brievenbus en dus het juiste formaat hebben. Bovendien wil je natuurlijk alleen een sticker voor de brievenbus die goed bij jouw stijl past. Alle stickers brievenbus zijn zo ontwikkeld dat ze bestand zijn tegen weer en wind. Je kunt er dus op rekenen dat ze lang meegaan.