• OOK ACHTERAF BETALEN
 • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
 • GRATIS VERZENDEN

Naamstickers

Naamsticker bestellen? Deze stickers met je naam zijn een slimme en stijlvolle manier om je persoonlijke spullen te markeren. Of het nu gaat om een broodtrommel, boeken, kleding, of speelgoed, naamstickers zorgen ervoor dat je eigendommen herkenbaar en traceerbaar zijn. 

Ontdek ons uitgebreide assortiment en bestel vandaag nog jouw unieke naamsticker!

Eigendom stickers Naamstickers voor de kinderen Geen verzendkosten
 1. Naamstickers ovaal op vel 60x30 mm

  Leuke stickers verkrijgbaar in diverse kleuren. Start snel met het ontwerpen van je eigen stickers.

  12,96
 2. Naamstickers ovaal op vel 50x20 mm

  Leuke stickers verkrijgbaar in diverse kleuren. Te verkrijgen in 50 x 20 mm met ovale vorm op vel.

  12,96
 3. Naamstickers ovaal op vel 80x40 mm

  Leuke stickers verkrijgbaar in diverse kleuren. Start snel met het ontwerpen van je eigen stickers, formaat is ovaal 80 x 40 mm.

  12,96
 4. Naamstickers ster vel 35x35 mm

  Klein stickertje in een vorm van een ster die u eenvoudig online kunt personaliseren bij ons. Formaat 35 x 35 mm.

  12,96
 5. Naamstickers ster vel 50x50 mm

  Ster stickers met het formaat van 50 x 50 mm. Levertijd van 1 werkdag.

  12,96
 6. Naamstickers op vel Ø 50 mm

  Stickers verkrijgbaar in diverse kleuren. Formaat zit op 50 mm doorsnede.

  16,95
 7. Naamstickers op vel Ø 35 mm

  Naamstickers op vel met een doorsnede van 35 mm rond. Levertijd van 1 werkdag.

  12,96
 8. Naamstickers op vel Ø 25 mm

  Naamsticker op vel met een doorsnede van 25 mm. 1 werkdag levertijd.

  12,96
 9. Naamstickers op vel 80x40 mm

  Naamsticker met het formaat 80 x 40 mm. Eenvoudig online te personaliseren. Een must-have voor kids op de basisschool.

  12,96
 10. Naamstickers op vel 60x30 mm

   

  Naamstickers ontwerpen op vel 60 x 30 mm. Eenvoudig online te personaliseren en snel geleverd.

  12,96
 11. Naamstickers op vel 50x20 mm

  Naamstickers op vel 50 x 20 mm. Eenvoudig online te personaliseren.

  12,96

Naamstickers

Naamsticker bestellen? Deze stickers met je naam zijn een slimme en stijlvolle manier om je persoonlijke spullen te markeren. Of het nu gaat om een broodtrommel, boeken, kleding, of speelgoed, naamstickers zorgen ervoor dat je eigendommen herkenbaar en traceerbaar zijn. 

Ontdek ons uitgebreide assortiment en bestel vandaag nog jouw unieke naamsticker!

Eigendom stickers Naamstickers voor de kinderen Geen verzendkosten

Naamstickers maken: spullen labelen en personaliseren

Ben je op zoek naar de perfecte stickers om je bezittingen te labelen en een persoonlijk tintje te geven? Of het nu voor school, op kantoor of thuis is, bij Naambordjevoordeur.nl vind je altijd op maat gemaakte naamstickers die aan je wensen voldoen! Stickers met je eigen naam erop zijn echt ontzettend handige items. Ze zorgen er namelijk voor dat het direct duidelijk is van wie het voorwerp is waarop de naamsticker zit. Ideaal, vooral voor schoolgaande kinderen!
 

Personaliseer je naamsticker

Bij Naambordjevoordeur.nl begrijpen we het belang van personalisatie. Daarom bieden we je de mogelijkheid om jouw stickers met naam volledig te personaliseren. Met een breed scala aan opties om uit te kiezen, kun je ervoor zorgen dat je naamstickers perfect bij jou passen.

Creëer vandaag nog jouw unieke stickers met naam bij Naambordjevoordeur.nl en zorg voor een persoonlijke touch aan al jouw bezittingen!

 

Waar gebruik je naamstickers?

1. Gebruik ze op school

Voor schoolgaande kinderen zijn naamstickers een absolute must-have. Ze helpen kinderen om hun spullen te herkennen en te voorkomen dat er verwarring ontstaat met hun klasgenoten. Of het nu gaat om boeken, schriften, lunchboxen of sportuitrusting, met een gepersonaliseerde naamsticker zijn de spullen van je kind altijd herkenbaar.
 

2. Naamstickers voor kantoor

Niet alleen voor kinderen zijn naamstickers handig, maar ook op kantoor kunnen ze van onschatbare waarde zijn. Door eigendommen te labelen met een naamsticker, zorg je ervoor dat alles zijn eigen plek heeft en dat er geen verwarring ontstaat over wie wat bezit. Dit draagt bij aan een georganiseerde en efficiënte werkomgeving.
 

3. Thuisgebruik van stickers met naam

Naamstickers zijn niet alleen voor school en kantoor; ze zijn ook geweldig voor thuisgebruik. Of het nu gaat om het labelen van persoonlijke bezittingen, het organiseren van keukengerei, of het markeren van opbergdozen, onze stickers kunnen jou helpen om je huis georganiseerd en netjes te houden.

Kortom, of het nu gaat om het markeren van schoolspullen, het organiseren van kantoorbenodigdheden, of het personaliseren van je spullen thuis, onze naamstickers zijn de perfecte keuze. 

 

Naamstickers bestellen bij Naambordjevoordeur.nl

Het bestellen van jouw gepersonaliseerde naamsticker(s) doe je bij Naambordjevoordeur.nl snel en eenvoudig. Volg gewoon deze eenvoudige stappen:

 1. Kies de vorm en het formaat van de stickers uit. Ga bijvoorbeeld voor deze handige rechthoekige naamstickers van 50x20 mm.
 2. Bepaal vervolgens hoeveel stickers je wilt. Is enkele stickers genoeg of laat je er meteen tientallen maken?
 3. Bij sommige modellen kies je ook nog of je ronde of rechte hoeken wilt.
 4. Ontwerp vervolgens naar wens. Gebruik onze ontwerptool om je stickers aan te passen met kleuren, lettertypes en afbeeldingen.
 5. Controleer je ontwerp en bestel!

Wij begrijpen dat je niet lang wilt wachten om je naamstickers te ontvangen. Daarom zorgen wij voor een snelle levering van jouw bestelling. Bestel je op werkdagen voor 15:00 uur, dan verzenden wij dezelfde dag nog! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Ontdek ons uitgebreide assortiment stickers

Naast naamstickers bieden we een breed scala aan andere stickers. Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment stickers en ontdek de vele mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar labels voor op je deur, raamstickers, of andere gepersonaliseerde items, wij hebben de oplossing voor al jouw stickerbehoeften!