• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Deurstickers industrieel

Deurstickers industrieel: voor een verrassend effect

Ben jij helemaal weg van de industriële woonstijl en wil je de deuren in je woning hier bij laten aansluiten? Kies dan voor een make-over van je deuren via deurstickers met industrieel ontwerp. 

Een gewone deur tover je zo heel eenvoudig om tot een stoer exemplaar. Voorzie een deur in je woonkamer of slaapkamer snel en voordelig van een groot formaat sticker. Of ga bijvoorbeeld voor frosted raamstickers op je glazen deuren.

  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule.
  • Print een drukproef en check je ontwerp.
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post.
  • De meeste stickers kunnen door de brievenbus.
  • Je krijgt voor een brievenbuspakketjes geen track & trace.
     

Ga naar onze deurstickers

Deursticker

STOERE DEURSTICKER INDUSTRIEEL

Een full colour deursticker met industrieel ontwerp kun je bij ons helemaal zelf maken. Kies bijvoorbeeld voor een exemplaar met opdruk van een foto met steigerhout, gekleurd hout of white-wash hout. Of ga voor prints van een betonnen muur, een fabrieksgevel, boomstammen of een oude deur. Ook bedrukken met een rauw patroon is mogelijk. Dit geeft je deur de moderne uitstraling die perfect past bij jouw industriële woninginrichting. 

Waarom zou je nog genoegen nemen met een gewone deur als je voor weinig geld deurstickers met industrieel design kan bestellen? Bij Naambordjevoordeur kan je zelf je ontwerp uploaden. Lukt het niet omdat je net een andere maat wilt of iets speciaals dan kan je ons ook een email sturen met het ontwerp voor je deursticker met industriële afbeelding. Zet er dan wel bij wat de afmeting moet zijn en of je op hout of glas wilt bestickeren. Op glas is het van belang aan welke zijde je de kleeflaag wilt hebben. 

 

GROOT FORMAAT INDUSTRIELE DEURSTICKERS VOOR DEUR MET STOERE EN ROBUUSTE LOOK 

Een industrieel interieur is niet af zonder deuren in dezelfde stijl. Het bestickeren van je bestaande deuren is een goedkope en gemakkelijke oplossing om dit voor elkaar te krijgen. Deurstickers industrieel met ontwerp geïnspireerd op de look van oude fabrieken bestel je via onze online service in een handomdraai. De stickers zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, dus ook in de lengte en breedte van jouw deur.

Met behulp van de handige ontwerptool op onze website maak je zelf een mooi design voor de bedrukking van de deursticker. Je kunt zelf een foto of een ander soort afbeelding, zoals een grafisch patroon, uploaden. Het is hierbij ook mogelijk een tekst in je ontwerp te verwerken. We bieden hiervoor diverse lettertypes aan. Elke sticker die wij leveren bestaat uit plakfolie van topkwaliteit. Dankzij de sterke kleef-laag blijft jouw nieuwe deursticker met industrieel ontwerp uitstekend zitten.

 

RAAMSTICKER OP JE VOORDEUR OF BINNENDEUR 

Heb jij glazen deuren of een deur met een ruit? Dan is het erg mooi en praktisch om deze met een frosted deursticker met industrieel ontwerp te beplakken. Zo’n raamsticker bestaat uit lichtdoorlatend folie. Hiermee kun je de nodige privacy creëren zonder dat dit ten koste gaat van de lichtinval. Dit is ideaal bij een voordeur of een deur tussen de woonkamer en een studeerkamer. 

Met onze online ontwerptool kun je eenvoudig je eigen tekst, afbeelding of naam invoeren. Het is mogelijk om het raamfolie te bedrukken en/of plaatjes en letters uit te snijden. Het uitsnijden kan zowel positief als diapositief plaatsvinden. 

Je hebt de keuze uit diverse maten. Bestellingen van deurstickers, muurstickers en andere stickers, die bij ons online gedaan worden op werkdagen voor 15.00 uur, gaan dezelfde dag nog op de post. Bij ons heb je een gratis verzending. Kijk ook eens naar ons voertuigen stickers, stickers voor de babykamer, raamstickers en meer.