• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Zelf stickers ontwerpen

Zelf stickers ontwerpen voor binnen en buiten

Zelfgemaakte stickers nodig? Ontwerp ze nu zelf bij Naambordjevoordeur.nl. Ieder type sticker kun je bij ons zelf ontwerpen en alle stickers bestellen voor een scherpe prijs. Wij leveren stickers in vele vormen, afmetingen en kleuren. Dankzij onze handige online ontwerptool kun je eenvoudig zelf stickers ontwerpen voor elk project.

Maak bijvoorbeeld een mooie opzet voor een muursticker, raamsticker of deursticker. Ga hiervoor aan de slag met je eigen tekst, je leukste foto’s en mooie illustraties. Wij zorgen voor een haarscherpe bedrukking van de stickersoort die jij wenst en leveren razendsnel. 

  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
  • Print een drukproef en check uw ontwerp
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post

Alle stickers

Zelf stickers ontwerpen

Gratis online ontwerptool voor stickers

Er zijn tal van situaties waarin een zelf ontworpen sticker met jouw ontwerp een prachtige oplossing is. Verfraai bijvoorbeeld je trap met geinige trapstickers of je kan unieke geboorte stickers plakken op het raam van je woonkamer. Of gebruik bijvoorbeeld naamstickers met je eigen design op je lunchbox, USB-stick of tablet.

Bekijk ons assortiment met stickers en kies de variant die past bij jouw project. Vervolgens kun je zelf stickers ontwerpen of een standaardsjabloon vorm geven. Voor teksten heb je de keuze uit lettertypen in vele stijlen en kleuren. Je kunt gebruik maken van leuke decoraties uit onze afbeeldingen bibliotheek of je eigen foto uploaden en je eigen stickers laten maken.

 

Grote en kleine stickers maken met eigen ontwerp

Zelf stickers ontwerpen is een fantastisch idee als je jouw interieur wilt verfraaien. Zo geeft een grote deursticker een vertrek meteen een heel andere uitstraling. Een muursticker met een romantisch ontwerp of tekst is ideaal voor de slaapkamer. Voor de kinderkamer kun je nu zelf een speels ontwerp maken dat perfect past bij de voorkeuren van je zoon of dochter.

Ook kun je bij ons zelf je sticker ontwerpen voor de vuilcontainer, het toilet en de brievenbus. Wij bedrukken zowel stickervellen met een heleboel kleine naamstickers als grote exemplaren voor op een muur of raam. Stickers op rol maken we niet, alleen vellen met stickers.
 

Stickers met eigen design voor binnen en buiten

Door zelf jouw stickers te ontwerpen geef je allerlei objecten een persoonlijk tintje. Onze stickers en plakletters van vinyl zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Ga voor een full colour fotosticker voor op je keukendeur of kies een frosted-look exemplaar voor op het raam van je voordeur.

Zelf je stickers ontwerpen moet je gewoon een keer proberen, want is het ontzettend leuk om te doen en het levert een uniek resultaat op. Hiermee geef je jouw huis of appartement een persoonlijk tintje. Let er wel even op of je de plakzijde aan de achterzijde wilt hebben of (glas) aan de voorzijde van de afbeelding.

 

Bestel alle soorten stickers voordelig en snel

Via onze webshop zijn alle soorten stickers gemakkelijk, goedkoop en snel te bestellen. Gebruik je eigen foto, grafisch ontwerp en teksten om zelf stickers te ontwerpen met onze gratis ontwerptool. Het formaat sticker is uiteraard wel belangrijk. Je sticker zelf ontwerpen en bestellen in verschillende vormen is heel gemakkelijk.

Je kunt rekenen op een korte levertijd. Vaak heb je jouw bestelling al binnen een dag in huis. Je betaalt bovendien geen verzendkosten.