• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Huisnummerborden

HUISNUMMERBORD

In 1805 besloot keizer Napoleon Bonaparte dat er op ieder huis een nummer moet komen. Ook stelde hij dat iedereen een achternaam moest hebben en ingeschreven moest staan in de Burgelijke Stand. Veel mensen hadden toen nog geen achternaam en moesten er één kiezen. Napoleon deed nog meer. De postcode maakte in 1977 het adres zoals wij dit nu kennen compleet.

  • Gemakkelijk zelf online ontwerpen en bestellen
  • Inclusief bevestigingssetje
  • Grote keuze aan materialen
  • Geen verzendkosten

 

Alle huisnummerbordjes

Alle naambordjes

Huisnummerborden

Huisnummerborden moeten tegenwoordig volgens de wet minimaal 12x12cm zijn. Huisnummers die los tegen de gevel gemonteerd worden moeten minimaal 8,8x6cm zijn. Het is van belang dat de huisnummers en huisnummerborden goed zichtbaar zijn voor de postbode, maar zeker ook voor de hulpdiensten zoals de brandweer, de ambulance en de politie. Elke seconde telt tenslotte. Is jou huisnummerbord goed zichtbaar en groeien er geen klimplanten overheen?

 Ook moet het huisnummerbordje qua kleur afsteken bij de muur waar het op hangt. De meeste mensen weten dit niet maar het huisnummerbord moet dus een andere kleur hebben. Is jou huisnummerbordje goed leesbaar? En ook als het donker is? Hou bij het aanbrengen van het huisnummerbord er dus goed rekening mee dat jou huisnummerbordje voldoen aan het minimale formaat en op een zichtbare plek hangt. Er is geen maximale grote bekend. Grote losse huisnummers zijn erg populair. Grote industriële huisnummers zie je vaak in nieuwe wijken. Een ophanghoogte tussen de 1.75m. en 2.50m. is het beste. Dit valt het meeste op omdat het op ooghoogte is of net daarboven.

 

HUISNUMMERBORD

Je kan een los huisnummer aanschaffen voor je huis maar ook een huisnummerbord met naam en nummer er op. Dan heb je 2 vliegen in één klap, een huis nummer en een naambordje. Je vind hier een uitgebreide keuze aan materialen en formaten. Kies een model uit en begin met het online ontwerpen van je eigen huisnummerbord. Een huisnummer en de naam erop is geen probleem, maar ook een leuke tekening of afbeelding kunnen wij er voor je opzetten. Een silhouet van je kat of hond of een afbeelding die met je beroep of hobby te maken heeft. Dit maakt een huisnummerbordje nog persoonlijker.

Wij hebben huisnummerbordjes van allerlei materialen zoals o.a.: RVS, RVS-look, Emaille-look, Roest, Acryl en Hout. Wij beheersen allerlei technieken om jouw tekst/afbeelding op je huisnummerbord aan te brengen. Denk hierbij aan graveren, UV-printen in kleur of full-color, vinylteksten plakken, maar ook het laten roesten van kunststof.

HUISNUMMERBORDJES INCLUSIEF NAAM

Denk ook eens na of je keuze uitgaat naar een los huisnummer of een huisnummerbordje inclusief je naam. Maak eerst een keuze voor welk naambordje je gaat en ga vervolgens naar onze online creator voor het ontwerp. In de creator zijn legio mogelijkheden voor kleur en stijl van het ontwerp. Ben je klaar met je ontwerp, print dan de gratis drukproef uit te printen om je ontwerp te controleren op tekstfouten e.d.

De levertijd van bijna alle huisnummerbordjes is meestal 1 werkdag. Als je voor 15.00 uur je online bestelling plaatst versturen wij nog dezelfde dag.

 

HUISNUMMERBORDJE LATEN MAKEN

Wij hebben moderne, landelijke en industriële huisnummerborden van metaal, kunststof, steigerhout, leisteen of beton. Steigerhout en betonnen huisnummerborden bedrukken wij in enkele kleuren of full-color met onze UV-printer. De kunststof huisnummerborden beplakken wij met een speciaal vinyl. Deze wordt haarscherp uitgesneden op onze vinylplotter en op de huisnaamborden aangebracht. Het voordeel van deze plak methode is dat er nog een naam bij kan als er gezinsuitbreiding komt. Je besteld dat gewoon een stukje vinyl met een naam er op. Je moet dan wel van te voren rekening houden met je eerste ontwerp dat er nog een plekje overblijft voor een naam. Staat je huisdier ook op je huisnummerbordje en komt hij te overlijden? Dan kan je het vinyl gewoon verwijderen en hoef je geen niet bordje te kopen. Graveren doen we het meest op leisteen. De tekst en/of afbeelding op het leisteen wordt dan lichtgrijs. Tenslotte snijden we ook diverse materialen. We snijden dan de teksten uit het materiaal waardoor je het idee van een sjabloon huisnummerbord over houd. Kijk maar eens naar het nummerbord dat wij maken van plastic dat wij laten roesten.

Kortom: wij maken huisnummerbordjes van diverse materiaal met meerdere grafische technieken zodat jij het mooiste naambord van de straat krijgt.

 

HUISNUMMER KOPEN

Wij hebben een ruime keuze in losse huisnummers. Ook zijn er verschillende cijferhoogtes en a, b, c, toevoegingen bij. Maak een meercijferig nummer d.m.v. meerdere losse cijfers naast elkaar, of onder elkaar, te monteren. Hang je huisnummer op een duidelijke zichtbare plek zodat de postbode en hulpdiensten niet hoeven te zoeken.