• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Deurstickers met naam voor op hout en glas

Deurstickers met naam voor op hout en glas

Vind je een naambordje bij de voordeur niet origineel genoeg? Of wil je geen huisnummerbordje naast de deurbel ophangen? Kan jouw saaie voordeur wel een update gebruiken? Bekijk dan onze deurstickers met naam. Deze stickers zijn een mooie, alternatieve manier om je naam op de voordeur te zetten, zodat iedereen weet, wie er in jouw huis woont. Maar deurstickers naam zijn niet alleen geschikt voor de voordeur, je kunt ze ook gebruiken op binnendeuren. De stickers kunnen namelijk zowel op glas als op hout geplaatst worden en zijn eenvoudig te verwijderen, als je ze zat bent. Hieronder zie je slechts een klein deel uit ons assortiment. Kijk bij deurstickers voor alle andere modellen

  • Alle stickers zijn geschikt tegen alle weersinvloeden
  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
  • De stickers zijn gemakkelijk te plakken op glas, zie instructies onderaan deze pagina
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post

Andere stickers

Deurstickers met naam voor op hout en glas

Deur stickers naam als variant voor een naambordje

Deur stickers met naam zijn een mooie variant op het gebruikelijke naambordje. Je kunt de deurstickers met naam zo groot maken als je zelf wil. Als jouw voordeur een grote ruit heeft, dan kun je een grote deursticker naam over deze hele ruit plakken. Als je dat te opvallend vindt kun je ook kiezen voor een kleinere deursticker. Als je een lange, smalle ruit naast de voordeur hebt, dan maak je gebruik van onze staande deurstickers om je naam en huisnummer hier te laten zien. Waar je je deur sticker met naam ook wilt plaatsen, je kunt altijd kiezen uit verschillende soorten stickers. Zo kunnen de namen verticaal of horizontaal geplaatst worden. Er zijn daarnaast verschillende voordeurstickers met naam en huisnummer.

 

Naam op voordeur d.m.v. een naamsticker

Je kunt jouw deur sticker met naam voor je voordeur helemaal zelf ontwerpen en samenstellen. Zo kies je natuurlijk zelf, welke tekst je erop wilt zetten. Wil je de voornamen van alle bewoners en misschien zelfs de huisdieren erbij? Of wil je alleen de familie naam op de voordeur? Misschien wil je wel een hondenpootje erbij om te laten zien dat de hond ook bij het gezin hoort. Als je dat hebt gekozen en je hebt het formaat van de sticker gekozen, dan kun je het lettertype en de kleur van de tekst kiezen.

Bij een klassiek huis zijn sierlijke letters vaak het mooist. Bij een modern huis kun je beter een strakke letter uitzoeken om je naam op de voordeur te zetten, maar de keuze is geheel aan jou. Uiteraard kan de tekst in het zwart, maar het is ook leuk om de tekst in de kleur van de voordeur te maken. Voor een extra persoonlijke touch kun je ook een foto uploaden als achtergrond en dan jouw deur sticker met naam pakken op de voordeur. Bijvoorbeeld een foto van je gezin. Hier kun je dan de tekst overheen plaatsen en de sticker vermindert meteen de inkijk in je huis.

 

Deur sticker met naam voor je bedrijf


Een deur sticker met naam voor op de voordeur kan ook gebruikt worden bij een bedrijfspand. Het is namelijk een mooie, chique manier om aan te geven wie er in het pand huist. Veel bedrijfspanden hebben grote ramen in de voordeur, waardoor een deursticker een perfecte manier is om de naam van je bedrijf op de voordeur te plaatsen. Voorbijgangers kunnen duidelijk zien, welk bedrijf er zit en de klanten kunnen je pand gemakkelijker vinden.

Veel bedrijven, en dus ook winkels, maken hier gebruik van en maken gebruik van onze openingstijden stickers. Als je een bedrijf aan huis hebt, kun je de namen natuurlijk ook combineren op de deursticker. Dan heb je een deur sticker met naam van het bedrijf en de namen van de inwoners erbij. Zo kan er geen onduidelijkheid meer bestaan.

 

Voordeursticker naam en huisnummer

Voor extra duidelijkheid voor alle voorbijgangers, visite en bezorgers is een voordeursticker met naam en huisnummer het meeste geschikt. Dan kan er geen misverstand meer over bestaan, dat ze bij de juiste deur staan. Er zijn verschillende lay-outs voor deze stickers. Je kunt namelijk het huisnummer naast de namen plaatsen of erboven. We hebben ook een deursticker naam met een dakje boven de namen voor een huiselijke uitstraling.

 

Wist je trouwens dat een huisnummer verplicht is in Nederland?

De wettelijke regel is dan je huisnummer vanaf de openbare weg zichtbaar moet zijn. Dit is voor de nood/hulpdiensten van belang. Uiteraard is het ook van belang voor de postbode. De cijfers moeten een minimale hoogte hebben van 88 millimeter 60 millimeter breed zijn. Ook mag het huisnummer niet in dezelfde kleur zijn als de achtergrond. Kortom: het huisnummer moet goed zichtbaar zijn. En als je het dan toch verplicht is waarom dan niet meteen een heel mooi huisnummer maken met behulp van een nummer of naamsticker voor de voordeur?

 

Deurstickers met naam voor je binnendeuren


De deurstickers met naam zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor de voordeur. Je kunt hier ook de binnendeuren van je huis mee versieren. Zo kun je bij elke kamer een naamsticker deur voor kind ontwerpen met de naam en favoriete kleur van het kind. Of je ontwerpt een naamsticker deur voor kind met op de achtergrond zijn favoriete tekenfilmfiguur. Ok kun je iedereen een mooie uitspraak op zijn eigen kamerdeur laten plaatsen. Een deursticker naam kan ook gebruikt worden om aan te duiden naar welke ruimte de deur toe gaat. Maak daarvoor een deursticker met bijvoorbeeld het woord toilet of wasruimte. Je kunt ook kiezen voor een afbeelding, die aanduidt, waar de ruimte voor bedoeld wordt. Wees creatief en verander je interieur met allerlei verschillende deur stickers naam.

Kijk op onze website voor al onze stickers. Bestel op werkdagen voor 15.00 uur en wij verzenden binnen enkele uren.