• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • OOK BEREIKBAAR VIA WHATSAPP
  • GRATIS VERZENDEN

Houten bordje

Houten naambordje: maak je woning charmant

Als je graag je gevel een unieke en warme uitstraling wilt geven, doe je dit het best met een houten naambordje. Houten naambordjes hebben namelijk een onevenaarbare charme. Je hoeft niet verder te zoeken als je op zoek bent naar een mooi naambordje, want in ons assortiment heb je een ruime keuze. Neem een kijkje en geniet binnenkort van een charmante woning!

 

De mooiste gegraveerde houten naamborden

Wanneer je houten naambordjes wilt kopen, is het belangrijk dat je kiest voor goede kwaliteit. Niet alleen omdat ze dan langer meegaan, maar ook omdat het de uitstraling ten goede komt. Gelukkig vind je bij Naambordjevoordeur enkel gegraveerde houten naamborden of bedrukte naamborden van de beste kwaliteit. Daar hoef je dus niet over wakker te liggen. De houten bordjes kan je bovendien makkelijk laten graveren. Je hoeft enkel je gewenste tekst en afbeeldingen toe te voegen!


Laat een houten naambord ontwerpen zonder moeite

Om een houten naambord te ontwerpen op onze site hoef je nauwelijks moeite te doen. Kies eerst je houten naambord uit in het gewenste formaat en met de vorm die je verkiest. Vervolgens kan je het eenvoudig personaliseren door erop te klikken en met de knoppen links tekst en symbolen toe te voegen. Een houten naambord ontwerpen op onze site is echt heel gemakkelijk en je krijgt nog een drukproef als je dat wil ook. En moest het je toch niet lukken om een houten naambord zelf te maken, mag je ons altijd contacteren. Wij helpen je graag!


Houten naambord maken: kies uit verschillende soorten

Wil je graag een naambord uit hout maken? Dan is het belangrijk dat je eerst het juiste materiaal en model uitkiest. We hebben houten borden van Steigerhout maar ook van boomschijven. Deze laaste worden gegraveerd op onze laser. Eens je zeker weet welk naambordje voor jou het best is, kan je dus pas een naambord graveren in hout. Houten naambordjes zijn in onze webshop verkrijgbaar in verschillende modellen. Er is dus zeker voor elk wat wils!


Houten naamborden boomschors

Allereerst zijn er onze houten naamborden uit boomschors. Deze hebben een heel authentieke look en zijn een ideale keuze als je op zoek bent naar iets speciaals. Een boomschors als houten naambord voor je voordeur zorgt ongetwijfeld voor de warme uitstraling die je zoekt. Ze worden ook vaak gebruikt als naamborden bij een pardenstal, tuinhuis of een garage. Je kan er leuke vormen bij laten plaatsen en je creativiteit de vrije loop laten gaan. Het leuke is dat een houten naamborden uit boomschors er ook erg stoer uitziet. Hierdoor valt het extra op. Een groot voordeel, ook als je ze voor je ambachtelijk bedrijf gebruikt! Ze zijn voorzien van een click fix systeem om gemakkelijk te kunnen bevestigen.


Houten naambordjes steigerhout

Mag het voor jou net iets moderner zijn? Dan zijn houten naambordjes uit steigerhout een betere optie. Ze zien er zo elegant uit dat de volledige uitstraling van je woning meteen verandert ten goede. Gegraveerde houten naamborden uit steigerhout zijn bovendien verkrijgbaar in diverse vormen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een huisje, hartje, enzovoort. Als je het daarna personaliseert, maak je het helemaal uniek. Steigerhouten naambordjes zijn vooral een goede keuze voor moderne en industriële woningen, maar passen mooi bij elke huisstijl. Ook deze houten bordjes zijn voorzien van een click fix systeem om ze gemakkelijk te kunnen bevestigen.


Gegraveerde houten naamborden tegen scherpe prijzen bij Naambordjevoordeur.nl

Wil je een naambord graveren uit hout? Dan ben je op de juiste plek terecht gekomen! Bij Naambordjevoordeur.nl.nl vind je namelijk de meest kwalitatieve houten naambordjes met de scherpste prijzen. Dat is leuk, want op die manier kan je nog meer kopen.

Moeilijk is het ook niet. Je kiest eerst je favoriete houten naambord in blanco uit en vervolgens kan je het eenvoudig personaliseren door op enkele knoppen te drukken. Dat bespaart je heel wat gedoe! Maak het jezelf dus makkelijk ontwerp jouw perfecte naambord voor de voordeur bij Naambordjevoordeur.nl. Zit je nog met vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij staan voor je paraat!

 

Huisnummer leisteen     Steigerhout naambord    Straatnaambord    Naambordje 2020 Naambordje RVS-look. Meest verkocht in 2020.