• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Tekstborden maken

Tekstbord maken, uniek en eenvoudig

Eenvoudig een uniek tekstbord maken Natuurlijk kan je kiezen voor een standaard naambord naast de voordeur of op de gevel van je bedrijfspand. Maar tekstborden zelf maken, eventueel met je logo of een andere afbeelding, valt veel meer op en zal zeker worden gewaardeerd door bezoekers. Bij ons heb je de mogelijkheid om je wandborden met tekst zelf te maken, helemaal naar je eigen smaak en in de stijl van het bedrijf of je woning. 

  • Alle naamborden geschikt tegen alle weersinvloeden
  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
  • Print een drukproef en check uw ontwerp
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post
  • U krijgt voor een pakketjes een track & trace
  • Montage handleidingen
Tekstborden maken

Zelf een tekstbord maken 

Een mooi naambord naast de voordeur in hét visitekaartje van een bedrijf, winkelpand of woning. Binnen, bijvoorbeeld in een kantoorpand, kunnen duidelijke tekstborden de klant of bezoeker naar de juiste locatie wijzen. Wandborden met tekst zelf maken lijkt een moeilijke klus, maar dat is het niet. Met ons online ontwerpsysteem heb je in een mum van tijd een uniek bedrijfsnaambord ontworpen, compleet met naam in het door jou gewenst lettertype, je bedrijfslogo en in de door jou gewenste kleuren. Het ontwerp voor een tekstbord maken is niet lastig. Het ontwerpprogramma bied je de mogelijkheid om groottes van teksten en logo's zelf aan te passen. Bovendien kan je met de teksten en symbolen schuiven, totdat het helemaal naar wens is. Ben je klaar, dan zie je direct het resultaat van je werk. Op deze manier kan je verschillende tekstborden zelf maken, zonder veel kennis van ontwerpen te hebben. Tekstborden voor de buitengevel Ben je op zoek naar een manier om zelf je tekstbord te maken voor naast de voordeur? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Je kan een wandbord maken met tekst, zoals de naam van je bedrijf of je familienaam. Ben je ZZP-er en werk je vanuit huis, dan is zo'n tekstbord naast de voordeur dé manier om je eenmanszaak te presenteren aan voorbijgangers. Je hebt de keuze uit diverse weerbestendige materialen voor jouw tekstbord op de buitenmuur. Zet de naam van je bedrijf en eventueel je eigen naam en andere gegevens die je wilt vermelden op een tekstbord dat bij de uitstraling van de zaak past. Kies bijvoorbeeld voor een wandbord van steigerhout, RVS/kunststof, emaille-look of een van de vele andere materialen. Indien je een tekstbord wilt maken kan je kiezen uit verschillende formaten, zodat er altijd wel een tekstbord te vinden is die perfect past naast de entree van je bedrijf of de voordeur. 

 

Tekstborden voor op de binnenmuren 

Werk je in een gedeeld kantoorpand, dan is het voor de bezoekers handig wanneer ze precies weten bij welk kantoor ze moeten zijn.

Een wandbord maken met tekst is zinvol, want het geeft jouw bedrijf een professionele uitstraling. Je maakt heel eenvoudig een wandbord met tekst die de belangrijkste gegevens over jouw bedrijf laat zien. Bovendien kan je hier ook het logo op kwijt, zodat de zaak voor bezoekers direct herkenbaar is. Ga je een tekstbord maken voor binnen, bepaal dan eerst van welke materialen het bord gemaakt moet worden. Wij hebben een groot aantal verschillende tekstborden in het assortiment. Kies voor een materiaal en vorm die bij je bedrijf past. Wij hebben strakke RVS-look tekstborden, maar bijvoorbeeld ook nostalgische emaille-look wandborden en driehoekige speelse uitvoeringen. Gebruik steigerhout, wanneer je bedrijf een link heeft met natuur of milieu. Kies voor strak RVS/kunststof bij een zakelijk dienstverlenend bedrijf. Kortom, de keuze is groot. Een tip: wanneer je voor binnen en buiten dezelfde borden ontwerpt, dan creëer je eenheid in de uitstraling van je bedrijf. 

 

Zorgvuldig gekozen afwerking 

Door je tekstborden zelf te maken, houd je de regie in eigen handen. Ben je na het zien van de drukproef helemaal tevreden over het resultaat, dan zorgen wij voor de perfecte afwerking. Het tekstbord kan door middel van UV-printing gemaakt worden in 1 kleur of full colour. We gebruiken ook de techniek vinyl belettering of graveren met een laser. Het resultaat is altijd een strak geheel met heldere kleuren en mooie letters. De borden zijn bestand tegen de Hollandse weersomstandigheden en kunnen jaren mee. Bij elk tekstbord wordt een set voor bevestiging aan de muur meegeleverd.