• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Aluminium huisnummer

Aluminium huisnummer, stijlvol en duidelijk

Als je een huisnummer wilt kopen, zijn er heel wat materialen om uit te kiezen. Een aluminium huisnummer is in dat geval echter één van de beste opties die je hebt, omdat het heel wat voordelen heeft. Wij maken huisnummers van Dibond. Dat is een soort van Aluminium sandwichpaneel. Mooi en gemakkelijk schoon te houden. Wil je weten of een aluminium huisnummer ook voor jou de juiste keuze is? 

  • Onze huisnummers zijn geschikt tegen alle weersinvloeden
  • Incl. bevestigingssetje
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post
  • Voor pakketpost ontvangt u een track & trace
  • Montage handleidingen

Alle huisnummers

Alle RVS-look naambordjes

Aluminium huisnummer

Huisnummer aluminium: duurzame keuze

Eén van de grootste voordelen van dibond / aluminium is dat het erg duurzaam is. Het materiaal kan namelijk goed tegen verschillende weersomstandigheden. Het is zelfs één van de duurzaamste materialen die er is. Als je dus voor een huisnummer uit aluminium of huisnummerbord uit aluminium kiest, kan je er talloze jaren van genieten. 

Hetzelfde geldt voor roestvaststalen huisnummers. Roestvaststaal is geen aluminium, maar heeft wel gelijkaardige eigenschappen en is daarom een uitstekend, maar iets duurder, alternatief.

 

Een aluminium huisnummer is stijlvol

Een ander groot voordeel van een huisnummer uit aluminium is dat het er erg mooi uitziet. Het is stijlvol en laat je woning daarom stralen. Een aluminium huisnummer past ook bij verschillende stijlen. Maar het is vooral een goede keuze voor een industriële of moderne woning. RVS huisnummers en huisnummers met een RVS-look hebben net dezelfde uitstraling. Deze laatste optie is het perfect alternatief als je een beperkt budget hebt.

Wij leveren vanuit onze webshop losse aluminium huisnummers waarmee u zelf uw complete huisnummer kunt samenstellen. Ook hebben wij standaard de toevoegsel a, b, c en d in ons assortiment. De Letters zijn 16 cm hoog en de toevoegsels zijn 12 cm hoog.

 

Huisnummerbord aluminium, een goed alternatief

In plaats van een huisnummer kan je ook kiezen voor een naambord uit aluminium. Het grote verschil is dat je hier meer plaats hebt. Bij een huisnummerbord uit aluminium kan je dus ook je voornaam, familienaam of een andere tekst plaatsen. Het is zelfs mogelijk om een huisnummerbord uit aluminium met foto te laten bedrukken om het nog persoonlijker te maken.

Verschillende soorten aluminium huisnummers en huisnummerborden

Zowel een huisnummer uit aluminium als een huisnummerbord bestaat in verschillende uitvoeringen. De huisnummers en de bordjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo zijn er huisnummers van 12 en 16 centimeter hoog.

Huisnummerbordjes met RVS-look zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende afmetingen, maar ook in diverse vormen. Een RVS-look huisnummerbordje vind je bijvoorbeeld in een rechthoekige vorm. Bij de RVS-look naambordjes heb je meer mogelijkheden zoals puzzelstukjes en hartjes. Onze aluminium huisnummerborden en cijfer zijn eigenlijk gemaakt van Dibond. Dat is een soort aluminium sandwichpaneel dat lijkt op RVS en erg duurzaam is.

Zo is er een RVS-look naambordje in de vorm van een vlinder, een RVS-look huisnummerbord in de vorm van een klavertje vier, maar er zijn ook ovale RVS-look naambordjes, enzovoort. In de witte aluminium collectie vind je vooral ronde naambordjes, vierkante naambordjes en rechthoekige naambordjes. De beste keuze voor jou hangt dus ook vooral af van welke vorm je verkiest.

 

Aluminium huisnummerbord ontwerpen

Wil je graag een huisnummerbord uit aluminium, een naambordje met rvs-look of een huisnummerbord van RVS ontwerpen? Dan kan je dit eenvoudig zelf. Al wat je hiervoor hoeft te doen is je favoriete bordje uitkiezen.

Vervolgens klik je op de 'ONTWERP NU' knop en kan je tekst en/of afbeeldingen toevoegen. Maak ven gebruik van de mogelijkheid om een drukproef online te beoordelen. Experimenteer zoveel je wilt en druk als je klaar bent op 'Afrekenen'. Nu moet je alleen nog maar betalen. Je aluminium of roestvaststalen huisnummerbordje wordt nadien zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd!

Bent u op zoek naar een grote keuze aan huisnummers, dan bent je bij ons aan het juiste adres.