• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Auto stickers laten maken is hip

Auto stickers zelf ontwerpen

Wil jij meer aandacht trekken met je auto? Of wil je dat jouw auto beter bij jouw persoonlijkheid past? Of heb je een eigen bedrijf en wil je reclame op je auto? Dan kun je je eigen auto sticker laten maken. Wat jij op je sticker wil laten zien, is helemaal jouw eigen keuze. Kies een leuke tekst of upload een afbeelding die je op je auto wil plakken. Zo kun je een autosticker ontwerpen, die perfect bij jou en je auto past. Kijk op voertuigen stickers voor het gehele assortiment.

  • Alle auto stickers zijn geschikt tegen alle weersinvloeden
  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
  • Print een drukproef en check uw ontwerp
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post
  • De meeste autostickers kunnen door de brievenbus
  • U krijgt voor een brievenbuspakketjes geen track & trace
  • Uiteraard krijgt u wel een tack & trace voor een pakketje

Alle stickers

Auto stickers laten maken

AUTOSTICKERS LATEN MAKEN VOOR JE BEDRIJF

Stickers op de auto zijn niet alleen geschikt om je auto te versieren, het is ook een goede manier om je auto te gebruiken om reclame te maken voor je eigen bedrijf. Door autostickers te laten maken met het logo van je bedrijf kan iedereen kennis maken met jouw onderneming, waar je ook komt. Deze reclamestickers zijn een mooie en goedkope manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. De prijs om autostickers te laten maken is bovendien veel lager dan een reclamespot op de radio of op televisie en het bereik van de stickers is groot. Zeker als je veel onderweg bent met de auto.

Voor extra effectieve reclame kun je de logostickers ook combineren met beletteringen. Zo kun je meteen op je auto al uitleggen wat jouw bedrijf doet en kun je eventueel je contactgegevens op je auto toevoegen. Hoe makkelijker jij het maakt voor je klant om contact op te nemen, des te groter is de kans, dat ze dat ook zullen doen. Je kunt de auto stickers zo laten maken, dat ze goed bij jouw bedrijf passen en duidelijk leesbaar zijn vanaf een afstand. Een korte tekst is het beste. Als jij met je auto langs rijdt, is er namelijk maar weinig tijd op de tekst te lezen. De boodschap moet dus snel duidelijk zijn. Op de achterruit kan je transparante stickers met een gekleurde tekst aanbrengen Stickers kunt u bij ons al laten drukken vanaf 1 stuk.

 

Leuke sportieve striping:

Bij de foto's hierboven staan enkele voorbeelden waar je een sticker zou kunnen plakken. Maar denk ook eens aan een leuke striping. Heb je een snelle sportieve auto of wil je een sportieve uitstraling dan kan je je auto leuk pimpen en zo een vlotte uitstraling krijgen.

 

Lelijke plek op de auto:

Heb je een kras of een lelijke plek op je auto, verberg deze dan met een sticker. Ontwerp zelf en laat een autosticker maken die je eroverheen kan plakken. Dit kan een afbeelding zijn of een foto maar ook leuke gekleurde bolletjes, vierkantjes of iets anders.

 

AUTO STICKERS ONTWERPEN EN LATEN MAKEN

Bij ons kun je ook je eigen autostickers laten maken om je auto te versieren. Deze stickers zijn geschikt om op je autoruit te plakken, maar je kunt ze ook op de lak plaatsen. Ze zijn dus ook geschikt om de zijkant en de motorkap van de auto te verdraaien.

De autostickers zijn bovendien niet alleen gemakkelijk te bevestigen, je kunt ze ook eenvoudig verwijderen zonder je lak of ruit te beschadigen. Je kunt auto stickers laten maken in verschillende formaten. 

Bepaal dus eerst op welke plek of plekken jij de stickers wilt plakken. Meet de plek nauwkeurig zodat je niet per ongeluk een auto sticker laat maken die te groot is. Vervolgens kun je kiezen om een auto sticker te laten maken met een afbeelding, met een tekst of beide.

Als je een auto sticker gaat laten maken met een tekst, dan kun je de kleur en het lettertype kiezen en online de tekst op de sticker plaatsen. Zo ontwerp je een autosticker met een leuke spreuk of een grappige uitspraak, waarmee je een glimlach tovert bij iedereen die jouw auto ziet. Maar je kunt ook met een sticker aanduiden, dat er kinderen of dieren in de auto zitten of jouw naam op de auto zetten. De keuze is aan jou. Als je klaar bent met het ontwerpen van de sticker en je tevreden bent met het resultaat, plaats je je bestelling om je autosticker te laten maken. Na het plaatsen van je bestelling gaan we voor je aan de slag en sturen we de sticker of stickers zo snel mogelijk naar je op. Je kunt bij ons dus niet alleen online ontwerpen met behulp van onze creator, maar ook voor je sticker online een drukproef maken en bestellen. Meestal ontvang je jouw bestelling al binnen een werkdag, nadat je de auto stickers hebt laten maken.

 

Sticker plakken op de auto.

Een autosticker plakken op de auto is niet zo moeilijk. Zorg ervoor dat je een vlakke ondergrond hebt die heel schoon is. Iedere zandkorrel blijft als een bubbeltje zichtbaar. Maak een zeepoplossing in een spuitflesje en breng dit aan het het te beplakken gedeelte van je auto. Plak dan de sticker erop. Het voordeel is dan je zolang de zeepoplossing nog niet droog is, je de sticker kan verschuiven zodat hij op de juiste plek komt. Ga dan met je rakel vanuit het midden van de sticker naar de zijkanten. Op deze wijze trek je de zeepoplossing naar de buitenkant en zal de sticker gaan hechten. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Stickers maken is ons vak.

 

Welke stickers maken wij nog meer?