• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Autosticker maken

Auto stickers laten maken bij Naambordjevoordeur.nl

Bij ons heb je de mogelijkheid om je eigen auto sticker te laten maken, het ontwerp bepaal jij. Wij bieden diverse uiteenlopende mogelijkheden om je gewenste ontwerp op een sticker voor op de auto te laten plaatsen. Je kunt bij ons op de webshop vaste formaten vinden voor de autostickers echter maken wij ook aanvragen op maat. Staat een gewenst formaat er niet tussen? Geen probleem, schakel onze klantenservice in. Zij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze. Kies er voor om je autoreclame te laten produceren door ons. Je opdracht is bij ons in goede handen. 

Autoreclame valt altijd op en een reclamewaarde heeft het zeker. Houd bij het ontwerpen van je sticker altijd voldoende rekening met een goede afsteek op de kleur van je auto. Laat het contrast zo groot mogelijk zijn om de sticker het meest op te laten vallen. Wij bij Naambordjevoordeur garanderen het perfecte resultaat. Met ons machinepark kunnen wij eenvoudig en snel online een prachtige sticker voor op de auto maken en wordt deze ook nog eens zeer snel bij je afgeleverd. Kortom; reden genoeg om te bestellen. Want wie wil er nou niet een prachtig bedrijfslogo op zijn auto? 

  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
  • Print een drukproef en check uw ontwerp
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post
  • De meeste stickers kunnen door de brievenbus
  • U krijgt voor een brievenbuspakketjes geen track & trace
Autosticker maken

Zelf stickers maken voor een auto

Dat is mogelijk, en nog eens heel eenvoudig te realiseren ook. Bij ons heb je de mogelijkheid om zelf je ontwerp te uploaden, dit doe je nadat je tot de juiste keuze bent gekomen qua stickerformaat. Vervolgens wordt hij door ons vakkundige team gecontroleerd op de haalbaarheid voor een autosticker en daarna zal er een begin worden gemaakt aan de sticker die je hebt vormgegeven. Wil het je niet helemaal lukken om zelf een sticker te maken voor de auto? Dan hebben wij ook nog een klantenservice die graag hun armen uit de mouwen steken om jou de helpende hand te bieden. Ben je bijvoorbeeld niet helemaal zeker over het formaat, over het ontwerp of wellicht de haalbaarheid? Dan kun je ons bereiken per telefoon, mail en via de chat (werkdagen 08.30 tot 17.00). Wanneer je er voor kiest om bij ons je autosticker te bestellen dan is dat een ideale manier om je bedrijf of evenement kenbaar te maken aan de buitenwereld. De sticker is eenvoudig te plaatsen op zowel de autoruit als bijvoorbeeld de deur of achterklep. Onze sticker hechten goed aan op de ondergrond. Je ontvangt altijd een hoogwaardige kwaliteit sticker, dit betekent dus ook dat je er een flink aantal jaren mee vooruit kunt.


Een auto sticker ontwerpen

Bij ons start je online al met het ontwerpen van je eigen auto sticker. Zoek het juiste formaat van de gewenste autosticker en start met het ontwerpen van je eigen autosticker. Je kunt je logo online uploaden en positioneren maar ook tekst toevoegen en spelen met illustraties. De tekst plaatst je eenvoudig in onze ontwerptool en vervolgens kun je met "sleep en plaats" eenvoudig de positie bepalen. Met een goed ontwerp profiteert je van goede autoreclame en laat je de omgeving weten wat je doet. Dit levert uiteraard ook weer klanten op. Kom je er niet helemaal aan uit met het ontwerpen van de auto sticker? Schakel dan onze klantenservice in. Zij helpen je graag met het realiseren van de perfecte autosticker zoals jij hem wenst.

Hoe plaats ik een auto sticker?

Wanneer je de autosticker uiteindelijk in huis ontvangt kun je aan de slag met het plaatsen van de sticker op de auto. Hieronder leggen wij stap voor stap uit hoe je dit het beste kunt doen. 

Stap 1: Schoonmaken 
Maak het oppervlak waar uiteindelijk de sticker geplaatst gaat worden goed schoon. Zorg er voor dat zandkorreltjes en dergelijke er af zijn. 

Stap 2: Vochtig maken 
Vervolgens neem je een flesje die kan sproeien en je doet daar wat water met afwasmiddel in. Besproei het gehele oppervlak waar de sticker komt. 

Stap 3: Het plaatsen van de sticker 
Haal het bovenste gedeelte van het schudvel af en vouw het om. Plak vervolgens de bovenzijde op de juiste plek. Vervolgens trek je het hele schudvel van de autosticker af en pak de sticker tegen de auto. 

Stap 4: Positioneren en droogtrekken 
Vervolgens kun je (zolang de ondergrond nog vochtig is) de sticker positioneren zoals je wilt. Wanneer hij vervolgens op de juiste plek zit kun je met een droogtrekker of zeem het vocht onder de sticker van de binnenzijde naar de buitenzijde er onderuit zemen. 

Stap 5: Drogen en wachten 
Nadat de eerste 4 stappen zijn voltooid is het een kwestie van laten drogen en nog eventjes wachten. Na 24 uur zitten de autostickers er vast op en is de reclame definitief geplaatst.

Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw andere stickers. Van deurstickers tot container stickers.