• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Autoruit sticker voor op de achterruit

Autoruit sticker voor op de achterruit

Je auto is een onderdeel van jou. Hij brengt je overal heen en zorgt ervoor dat je weer veilig thuiskomt. Als je veel tijd doorbrengt in je auto dan wil je ook dat hij jouw persoonlijkheid uitstraalt, maar helaas zijn de meeste auto’s nogal saai. Ze zijn in een onopvallende kleur gespoten en de bekleding is meestal grijs. Gelukkig kun je jouw auto nu versieren met onze autoruit stickers. Met een sticker op achterruit van auto kun je aan iedereen laten zien, wie je bent en wat je belangrijk vindt. Je kunt ze helemaal zelf ontwerpen, dus je kunt jouw creativiteit er helemaal op loslaten. 

  • Onze autoruit stickers zijn geschikt tegen alle weersinvloeden
  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post
  • De meeste stickers kunnen door de brievenbus
  • U krijgt voor een brievenbuspakketjes geen track & trace

Alle andere stickers

Auto stickers achterruit met bedrijfsnaam

Een auto sticker achterruit kun je ook gebruiken, als je een eigen bedrijf hebt. Door een autoruit sticker te bestellen met je bedrijfsnaam, kun je iedereen kennis laten maken met jouw bedrijf, als je over de snelweg rijdt of je auto ergens hebt geparkeerd. Voor extra herkenbaarheid kun je je bedrijfslogo op de sticker laten zetten. Als je ook nog contactgegevens op de auto sticker achterruit zet, dan kunnen potentiële klanten meteen contact opnemen, als ze jouw logo en telefoonnummer of website zien zien. 

De kracht van herhaling is belangrijk bij reclame, dus als jouw potentiële klanten je maar vaak genoeg langs zien rijden, zullen ze jouw bedrijfsnaam zeker onthouden. Auto stickers achterruit zijn dus een goedkope en effectieve manier om reclame te maken voor jouw bedrijf of product. Je hebt geen dure reclamespots op de televisie of posters in bushokjes nodig. Jouw auto is jouw poster. Met een duidelijk bedrijfslogo op de autoruit sticker zorg je er bovendien voor, dat je klanten je herkennen, zodra je aan komt rijden.

 

Achterruit sticker auto met tekst

Je kunt een achterruit sticker op auto ook gewoon gebruiken om je auto te versieren. Je kunt de auto sticker achterruit precies ontwerpen, zoals jij wil. Allereerst kun je het formaat kiezen. Met de autostickers van 120 centimeter maak je een sticker, die de hele breedte van jouw achterruit zal bedekken. Is dat je net even te gek, dan hebben we ook een sticker van 60 centimeter breed. Het kleinste formaat is maar 20 centimeter breed. Deze is bijvoorbeeld geschikt om in de hoek van de achterruit te plaatsen. 

Zo kun je op een bescheiden manier je bedrijfsnaam of je quote laten zien. Kies de tekst, die je op de autoruit sticker wil plaatsen. Je kunt je naam erop zetten of de namen van je hele gezin. Je kunt de sticker op achterruit auto ook voorzien van een leuke quote of de naam van je favoriete band of voetbalclub. Zit jouw hond vaak in de achterbak? Schrijf dan zijn naam op de achterruit van de auto, zodat iedereen kan zien, hoe die trouwe viervoeter, die ze door de ruit aankijkt, eigenlijk heet. En dan niet te vergeten de bekende sticker "Baby on Board".

 

Zelf je achterruit sticker ontwerpen

Als je weet, welke tekst je op de autoruit sticker wilt zetten, dan kun je het lettertype kiezen. Wil je een achterruit sticker auto met een moderne uitstraling, dan kies je natuurlijk voor een strak en modern lettertype.

Voor een klassiekere uitstraling ga je voor een nostalgisch of handgeschreven lettertype. De tekst kan in het zwart op de autoruit sticker gezet worden, maar je kunt ook een leuke kleur uitzoeken. Bijvoorbeeld dezelfde kleur als je auto of juist een contrasterende kleur, zodat de sticker extra opvalt. Als je dat allemaal hebt gedaan, dan kun je ook nog een afbeelding op de sticker plaatsen. Deze kun je eenvoudig uploaden en op de sticker plaatsen. 

De plek van de afbeelding kun je ook zelf bepalen, naast de tekst of erboven, de keuze is aan jou. Zo kun je bij de naam van jouw hond ook zijn foto erbij plaatsen. Het logo van jouw voetbalclub is natuurlijk ook een goede optie.

 

Sticker achterruit auto

Onze stickers achterruit auto zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen en bestand tegen weer en wind. Je hoeft dus niet bang te zijn, dat je jouw mooie achterruit sticker auto onderweg verliest. Ze zijn echter ook gemakkelijk weer te verwijderen zonder je auto te beschadigen. Als je wilt, kun je dus regelmatig je sticker achterruit auto verwisselen. 

Als je de autoruit sticker gebruikt voor je eigen bedrijf, kun je dus regelmatig een nieuwe actie of een nieuw product op je auto laten zien. Als jij fan bent van quotes, kun je ook elke maand de mensen, die achter je rijden, verblijden met een nieuwe quote.

 

Hier vertellen wij hoe je een sticker kunt plakken op je auto

Het lijkt moeilijk maar dat is het niet. Een auto sticker op je achterruit plakken. Het kan in 1x goed gaan maar het gemakkelijkst is dan je de ruit eerst goed schoonmaak. Daarna maak je een sopje van water en afwasmiddel. Dit spuit je op je achterruit en dan plak je de achterruit sticker op je raam. Door het gladde zeepsop kan je de sticker nog verschuiven totdat hij op de juiste plek zit. Dan trek je met een rakel vanuit het middelste gedeelte van de achterruit sticker naar buiten en verwijderd zo het zeepsop dat er nog achter zit. Dan kan de sticker zich hechten. Dit kan ca. 24 uur duren voordat hij echt vast zit.

Kijk op onze website in de shop voor meer producten. Wij maken niet alleen stickers voor allerlei toepassingen zoals muurstickers, voertuig stickers en raamsticker, maar ook naambordjes en huisnummers. U kunt al onze producten zelf vormgeven met behulp van onze online creator en vervolgens bestellen.