• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Autostickers online ontwerpen en bestellen

Geef je auto een leuke upgrade, door middel van autostickers. Stickers voor je auto zijn een leuke manier om je auto te personaliseren of om reclame voor je bedrijf te maken. Ontwerp autostickers geheel naar je eigen smaak. Je kan je auto beletteren met een tekst of een sticker laten drukken met logo / afbeelding en tekst. Het geeft bovendien een professionele uitstraling als je autostickers gebruikt voor je bedrijf of organisatie. Dit artikel voorziet je van meer informatie over onze stickers voor je auto. Kijk hier voor alle voertuigenstickers.

  • Alle onze autostickers zijn geschikt tegen alle weersinvloeden
  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post
  • U krijgt voor een pakketjes track & trace toegestuurd
  • Montage handleidingen

Alle voertuig stickers

Alle bedrijfsstickers

Stickers auto zorgen voor een groot bereik

Een heel groot voordeel van stickers voor je auto, is het feit dat je veel mensen bereikt. Wist je dat het Centraal Bureau voor de Statistiek hier onderzoek naar heeft gedaan? Uit dit onderzoek zijn goede resultaten naar voren gekomen. Dit komt, omdat je met je auto in een maand gemiddeld ongeveer 160.000 contactmomenten realiseert. Je wordt gezien in straten, op snelwegen en zelfs als je parkeert, wordt je auto uitvoerig bekeken.

Je maakt op deze manier reclame voor je auto en bereikt op een voordelige manier erg veel publiek. Veel mensen parkeren hun auto met reclame vaak op strategische plekken. Den aan de eerste parkeerplek vooraan op een parkeerterrein. Iedereen die aan komt lopen ziet jou auto als eerste. Geef een voetganger eens voorrang. Hij/zij zal dan je bedanken en je reclame zien. Zo maak je een goede beurt en dat is weer goed voor je bedrijf.

 

Autosticker bestellen hoeft niet duur te zijn

Wil je auto stickers bestellen? Dit hoeft absoluut niet duur te zijn. Een rechthoekige auto sticker bestellen van een normaal formaat begint al vanaf enkele tientallen euro's. Veelal worden de stickers op wit of transparant vinyl geplaatst. Een advertentie in een krant of een ander medium gaat al snel in de duizenden euro's zitten, terwijl een autosticker bestellen een fractie van dit bedrag kost en veel langer meegaat. Het bereik met een autosticker is bovendien erg groot en soms nog groter dan een ander medium.

 

Auto stickers in diverse uitvoeringen

Stickers voor je auto zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Ze zijn geschikt om op het lak van de auto te plakken maar ook op de achterruit. In dat geval kan je aan de buitenzijde maar ook aan de binnenzijde van de achterruit plakken. Die keuze maak je bij het bestellen van de auto sticker.

Wij adviseren een sticker op de achterruit altijd aan de binnenzijde te plakken om tegen te gaan dan mensen ze eraf gaan halen. of beschadigen. Stickers aan de binnenkant van je auto plakken heeft bovendien het voordeel dat ze veel langer meegaan.

Het aanbrengen van stickers voor de auto is een klusje waar je even je aandacht bij moet houden maar uiteindelijk niet moeilijk is. Maak een sopje van wat afwasmiddel en water en doe dit in een flesje met spuitmond. Spuit dan het sop rijkelijk over de plek waar je de sticker wilt plakken en over de achterzijde (plakzijde) van de sticker. Dan plak je de sticker op de auto.

Door het sop hecht de sticker niet en kan je hem schuiven totdat hij op de goede plek zit. Dan ga je met een ruitenwisser over de sticker. Van binnen naar buiten duw je op deze manier het sop onder de autosticker weg. Dan laten drogen en je sticker voor de auto zit vast.

 

Auto stickers bestellen het proces

Op onze webshop kun je zelf online een auto raamsticker maken, of een eigen ontwerp uploaden en vervolgens je auto stickers bestellen. Je kan een tekst ontwerpen en daarbij gebruik maken van onze grote keuze in lettertypes. Daarnaast kan je ook een combinatie maken van een upload van en een tekst. Ook bieden wij online diverse afbeeldingen aan. Er zijn enorm veel mogelijkheden en dit zorgt ervoor dat je een uniek element op je auto krijgt.

Je kunt het zo gek niet bedenken of het ontwerp voor je auto stickers is mogelijk. Denk hierbij aan de naam van je eigen bedrijf in combinatie met je bedrijfslogo, maar ook een mooie foto is mogelijk. Een autosticker bestellen is de perfecte kans om je bedrijf bij veel mensen onder de aandacht te brengen. Het betalen van soms wel honderden tot duizenden euro's voor een reclame, behoort met auto stickers tot het verleden.

Hoe gaat het bestellen van auto stickers veelal in zijn werk? Een autosticker bestellen is een makkelijk proces. Je kiest het gewenste formaat en materiaal en het aantal stuks. Dit kan al vanaf 1 enkele sticker. Vervolgens kies je een afbeelding, logo of het gewenste lettertype. Je geeft aan hoe de verzending plaats moet vinden en ten slotte reken je op eenvoudige wijze af door middel van bijvoorbeeld iDEAL of bankoverschrijving.

Ook kan je na het ontwerpt gemaakt te hebben een drukproef printen, zodat je de stickers vooraf goed kunt bekijken en keuren. Is alles goed gegaan zet dan de bestelling door? Dan ontvang je de uiteindelijke stickers voor je auto binnen korte tijd thuis.

Op onze website vind je zowel transparante stickers als full colour autostickers van hoge kwaliteit. Een auto sticker maken is ons vak! Wij maken onze autostickers met vakmanschap!

Naast autostickers maken wij ook stickers voor in huis. Dat zijn voornamelijk decoratiestickers voor op de muur maar ook leuke kliko-of container stickers. Kijk bij stickers voor inspiratie