• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Huisnummer Beton, cijfer 5, Hoogte 20 cm

Huisnummer Beton, cijfer 5, Hoogte 20 cm, Br. 12,5 cm, Diepte 4 cm

32,96 Incl. btw

Betaal pas over 14 dagen met achteraf betalen

Bestelling in huis? * Je hebt nog
  • Geen verzendkosten
  • Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Levering direct uit de fabriek
  • 95% past door de brievenbus!
 

Een prachtig en uniek 3D betonnen huisnummer voor bij uw deurpost. Dit product beschikt over een natuurlijk uitstraling. Het beton wat wordt gebruikt is geschikt voor buitengebruik en duurzaam. Dit huisnummer heeft een hoogte van 20 cm en een diepte van 4 cm. Daarnaast bevindt zich aan de achterkant van het product een onzichtbare bevestiging met draadstiften. Beton is grotendeels een natuurproduct en de huisnummers worden ambachtelijk vervaardigd. Ieder huisnummer is dus uniek en kan kleine verschillen hebben in het uiterlijk en de kleur. Bij het bestellen van meerdere cijfers / letters doen wij uiteraard ons uiterste best de best-matchende modellen bij elkaar te voegen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.