• OOK ACHTERAF BETALEN
 • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
 • GRATIS VERZENDEN

Huisnummer modern

Moderne huisnummers van Naambordjevoordeur

Bij Naambordjevoordeur.nl ben je op de juiste plek om een modern huisnummer te kopen. Of je oude huisnummer nu versleten is of je simpelweg iets nieuws wilt, in ons uitgebreide assortiment vind je zeker wat je nodig hebt. Ontdek hieronder meer over de diverse kleuren en mogelijkheden!

 • Onze huisnummers en bordjes zijn geschikt tegen alle weersinvloeden.
 • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post.
 • De meeste huisnummers kunnen door de brievenbus.
 • Je krijgt voor een brievenbuspakketjes geen track & trace.
 • Montage handleidingen.
   

Alle huisnummers

Alle huisnummerbordjes
 

Huisnummer modern

Modern huisnummer: een stijlvolle indruk voor jouw voordeur

Een weloverwogen keuze maken bij het kopen van een huisnummer is belangrijk. Het huisnummer draagt namelijk bij aan de uitstraling van je gevel. Versleten nummers maken een slordige indruk en zijn niet echt uitnodigend. 

Bovendien is het voor een echt thuisgevoel van belang om een woning te creëren die zowel van binnen als van buiten aangenaam oogt.
 

Stijlvolle huisnummers voor zakelijk gebruik

Bij een gebouw dat gebruikt wordt voor professionele doeleinden is een goed en duidelijk nummer ook enorm belangrijk. Stijlvolle, moderne huisnummers dragen bij aan een professionele uitstraling en verhogen de vindbaarheid van je gebouw. Kies voor moderne nummers voor een eigentijdse look die vertrouwen wekt bij klanten.

 

Wat maakt een huisnummer modern?

Moderne huisnummers onderscheiden zich door strakke lijnen, eigentijdse materialen en een minimalistisch ontwerp. Ze vormen een visueel aantrekkelijke aanvulling op verschillende architecturale stijlen, van modern tot industrieel.

 

Verschillende soorten eigentijdse huisnummers

Welke moderne huisnummers passen het beste bij jouw stijl? Hieronder ontdek je meer over diverse varianten!
 

1. Zwart acryl en wit acryl huisnummer

De meest gekozen huisnummers zijn de witte en zwarte moderne huisnummers. Deze zien er erg trendy uit en zijn precies wat je nodig hebt om je woning op een elegante manier te laten opvallen.

 • Contrast creëren? Dan zijn witte huisnummers vooral een goede keuze als je gevel een donkere kleur heeft, want dan vallen ze het meest op. Zwarte nummers zijn een uitstekende keuze als je gevel een lichtere kleur heeft.
 • Natuurlijk kan het ook omgekeerd. In dat geval zorg je eerder voor een mooi geheel in plaats van opvallende accenten te leggen. Je kunt het nummer dan toch laten opvallen door een groot formaat te kiezen.

2. Huisnummer modern uit rvs

Als je niet zo dol bent op witte of zwarte nummers, is er nog een andere mogelijkheid: moderne huisnummers gemaakt van rvs. De rvs huisnummers in ons assortiment zijn eigenlijk 'rvs-look', nauwelijks te onderscheiden van echt rvs.

Net zoals huisnummers modern in het zwart, maken ze je gevel erg stijlvol en geven ze een professionele indruk. 

 

Huisnummerbord modern

In ons uitgebreide assortiment vind je meer dan alleen huisnummers. Je kunt bijvoorbeeld een huisnummerbordje laten maken. Een modern huisnummerbord is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Een rvs huisnummerbord met zwarte cijfers of een kleurrijk bord met witte cijfers, het is allemaal mogelijk! 
 

Modern naambordje: huisnummer en naam

Wil je naast een huisnummer ook een naam bij de voordeur? Ga dan voor een naambordje. Leuke bordjes met een moderne look zijn onder andere: rvs naamborden, naamborden van plexiglas en naamborden met frosted-look.

 

Moderne huisnummers tegen scherpe prijzen

Bij de aanschaf van huisnummers of huisnummerborden via Naambordjevoordeur.nl geniet je van diverse voordelen die jouw keuze extra aantrekkelijk maken. Wij garanderen niet alleen een snelle levering en persoonlijk advies, maar ook uiterst voordelige prijzen voor hoogwaardige nummers en bordjes. Wij streven ernaar om jouw tevreden te stellen, want als jij blij bent, zijn wij dat ook!
 

Keuzestress? Wij helpen je graag!

Twijfel je over welk huisnummer of huisnummerbord het beste bij jouw woning past? Geen zorgen, want onze toegewijde klantenservice staat klaar om je te helpen. Of je nu advies nodig hebt over de juiste stijl, grootte of bevestigingsmethode, wij zijn er om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden naar de ideale keuze!