• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Huisnummerbord landelijk.

Als je je woning wilt laten stralen, is het belangrijk dat je voor het juiste huisnummerbord kiest. Niet elk bordje past namelijk even goed bij elke huisstijl. Voor een landelijke of authentieke woning is een huisnummerbord in landelijke stijl de beste keuze. Bij Naambordjevoordeur.nl zijn er verschillende soorten om uit te kiezen. De kans is dus groot dat je in ons assortiment precies vindt wat je zoekt!

 

Maak het gezellig met een landelijk huisnummer naambordje?

Eén van de belangrijkste reden om landelijke huisnummerborden voor de voordeur te kopen is de gezelligheid die ze uitstralen. Ze geven je woning meer persoonlijkheid en maken het eenvoudiger om terug te vinden. Dat is vooral heel belangrijk als je een eigen zaak hebt. Landelijke huisnummerborden voor de voordeur zijn ook ideaal als je niet enkel je huisnummer op de voordeur wilt plaatsen, maar ook de familienaam, een leuk tekstje, enzovoort. Er zijn heel veel mogelijkheden!

Hoe ontwerp je landelijke stijl huisnummerborden?

Een huisnummerbord in landelijke stijl maken is op onze site niet moeilijk. Allereerst moet je het juiste materiaal en de juiste vorm uitkiezen. Eens je dat gedaan hebt druk je op "Personaliseren" en vervolgens zie je links knoppen om zowel tekst als afbeeldingen toe te voegen. Eens je daarop klikt wijst het zichzelf uit.

Wil je een huisnummerbord dat landelijk is met roesteffect in een groter formaat? Dan is dit ook geen enkel probleem. Je kan ons hiervoor een mail sturen en dan maken wij het voor jou zo snel mogelijk op het gewenst formaat. Als je niet goed weet welke vorm of materiaal je moet kiezen, vind je hieronder enkele tips!

Ovale huisnummerbordjes

Huisnummerborden in landelijke stijl hebben meestal zachte vormen. Ovaalvormige bordjes zijn dus een goede keuze. Ze maken een woning gezellig door hun elegante look. Als je dit combineert met een sierlijke lettertype, kan het zeker niet mislukken!

Naambordjes in speciale vormen

Als je toch niet zo'n fan bent van ronde vormen, kan je ook kiezen voor speciale vormen. Zo vind je in ons assortiment bijvoorbeeld een landelijk huisnummer naambordje in de vorm van een hartje of een huis. Deze zijn ideaal, als je van speciale dingen houdt en je je gasten welkom wilt laten voelen. In dit geval kies je ook het best voor een speels lettertype.

Ook een aanrader zijn de Torino landelijke stijl huisnummerborden. Ze hebben de perfecte combinatie tussen strakke lijnen en bogen en zien er daarom zowel professioneel als authentiek uit. De Classico-line is een andere vorm met gelijkaardige uitstraling.

Huisnummerbordjes met emaille look

Denk op voorhand niet alleen goed na over de vorm, maar ook over het materiaal. Het is belangrijk om te weten dat niet elke vorm in elk materiaal beschikbaar is. Een landelijk huisnummer naambordje met emaille look (dus niet van echt emaille) is bijvoorbeeld vooral verkrijgbaar in ronde vormen. Toch is het een uitstekende optie als je je woning knusheid wilt laten uitstralen!

Huisnummerbordjes uit leisteen

Leisteen is een soort natuursteen en om die reden één van de beste opties die er is voor een landelijk huisnummerbordje. Dit materiaal is verkrijgbaar in heel wat vormen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor ovaalvormige huisnummerbordjes, bordjes in de vorm van een huis of Torino bordjes.

Huisnummerbordjes in plexiglas

Plexiglas heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Dit is de voornaamste reden dat het zo populair is. Daarnaast kan je kiezen uit leuke kleurtjes. Als je het fijn vindt om wat kleur toe te voegen aan je woning is het dus een goed idee om hiervoor te kiezen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse vormen, waaronder de Classico-line, Torino en rechthoekige vorm.

Houten huisnummerbordjes

Ook hout is perfect voor een landelijke woning. In ons assortiment kan je kiezen uit twee soorten: de boomschijf huisnummerborden en de steigerhout huisnummerborden. Het steigerhout heeft een elegante uitstraling en de boomschijven hebben een iets authentiekere look. Ook als je opteert voor hout zijn er heel wat vormen om uit te kiezen, zoals een hartje, huisje, ronde vormen en nog veel meer!

Een voordelig huisnummerbordje kopen bij Naambordjevoordeur.nl

Zoals je kon zien, heb je heel wat keuze in ons assortiment. Dat is fijn, want zo weet je dat je altijd het perfecte huisnummerbordje voor jouw woning kan vinden.

Als je ervoor kiest om een huisnummerbord te kopen bij Naambordjevoordeur.nl, profiteer je bovendien van een scherpe prijs en de beste kwaliteit. Het bordje ontwerpen is erg eenvoudig en je kan altijd op onze hulp rekenen!

Nostalgisch uithangbord     leisteen nummerbord    Uithangbord landelijk            Naambordje 2020 Naambordje RVS-look. Meest verkocht in 2020.