• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Huisnummerbordjes met naam

Huisnummerbordjes met naam

Met een huisnummerbordje met namen maak je de entree van je huis helemaal af. Bovendien zorg je ervoor, dat iedereen bij jou voortaan altijd aan het juiste adres is. Met een straatnaambord aan het begin van de straat en op de gevel van je huis jouw huisnummer en een naambordje bij de voordeur is het immers voor iedereen duidelijk, waar ze moeten zijn. Bij ons vind je zo veel verschillende huisnummerborden met naam, dat je er altijd een kunt vinden, die mooi bij jouw voordeur en huis past. 

  • Onze huisnummerbordjes met naam zijn geschikt tegen alle weersinvloeden
  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
  • Print een drukproef en check uw ontwerp
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post
  • De meeste naamborden kunnen door de brievenbus
  • U krijgt voor een brievenbuspakketjes geen track & trace
  • Montage handleidingen

 

Alle naambordjes
 

Huisnummerbordjes met naam

Huisnummerbord met naam

Bij veel huizen zie je een los huisnummerbord en een apart naambordje. Maar je kunt deze twee bordjes ook combineren met een stijlvol huisnummerbordje met naam. Kik maar eens tussen onze grote collectie met huisnummerbordjes. Bij al deze bordjes is het namelijk mogelijk om je naam toe te voegen.

De meeste huisnummerbordjes met naam zijn rechthoekig of vierkant. Maar we hebben in ons assortiment ook ronde huisnummerbordjes van diverse kleuren en materialen of een trendy ovalen huisnummer bordje. Met een standaard vierkant bordje kun je al creatief zijn door voor een verrassende kleur te kiezen.

Ook kun je een modern huisnummerbordje met naam van RVS of RVS look nemen of zelfs een kunststof bordje met een echte roestlaag. We hebben ook RVS huisnummerbordjes, die licht gebogen zijn. Een klassiek huisnummerbordje staat mooi, als je in een ouder huis woont. Kijk dan hierboven naar onze nostalgische naamborden. Naambordje emaille maken wij niet maar wel bordjes met een emaille look. Deze zijn van acryl met een emaille print zodat ze op emaille lijken. Deze borden zijn erg populair.

 

Huisnummerbord met namen

Je kunt op verschillende manieren een huisnummerbordje met namen maken. Je kunt ervoor kiezen om het huisnummer groot op het bord te zetten en daaronder in kleinere letters de familienaam op het bordje te laten plaatsen. Maar je kunt ook huisnummerbordje met namen maken door alleen de namen van alle bewoners op het bordje ontwerpen, zonder huisnummer. Dan betreft het dus alleen een naambordje.

Als je huisdieren hebt, kunnen hun namen ook op het bordje toegevoegd worden, eventueel met een afbeelding van een poortafdruk erbij. Dan is het voor iedereen duidelijk, dat het om je huisdieren gaat en niet om je mensenkinderen. Alle voornamen op het huisnummerbord geeft een persoonlijke touch. Als je liever het huisnummer wat kleiner wilt vermelden en de namen wat groter, dan kan dat natuurlijk ook.

Je kan helemaal zelf online je eigen naambordje ontwerpen. en laten maken. Voor meer ruimte voor alle namen kun je ook kijken op onze website bij onze naamborden en hier het huisnummer aan toevoegen. Zo krijg je een uniek naambordje.

 

Huisnummerbord ontwerpen

Als je eenmaal jouw favoriete huisnummerbordje met naam hebt uitgekozen, kun je het huisnummerbord ontwerpen, zoals je wil. Met onze ontwerptool is het mogelijk om de huisnummer borden helemaal naar eigen wens en inzicht te bestellen. Je kunt helemaal losgaan met jouw creativiteit. 

Allereerst heb je de keuze uit verschillende lettertypes, van strak en modern tot sierlijk en klassiek. Bij sommige huisnummerbordjes kun je ook de kleur van je tekst zelf kiezen. Vervolgens kun je de plek van de tekst zelf bepalen. Als je wil, is het mogelijk om voor de cijfers en jullie namen verschillende groottes, lettertypes of kleuren te gebruiken. Ook kun je het huisnummer als tekst ontwerpen in plaats van in getallen. Dan schrijf je twintig op het bordje in plaats van 20. Om jouw huisnummerbordje met naam extra persoonlijk te maken kun je ook nog een afbeelding toevoegen. Bijvoorbeeld een mooi ornament voor in de hoek of een afbeelding van een hond of kat.

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om jouw huisnummerbordje met naam d.m.v. een eigen ontwerp uniek te maken. Probeer verschillende huisnummerbord ontwerpen uit en kies je beste ontwerp uit om uiteindelijk te bestellen. Na het plaatsen van je bestelling, wordt jouw huisnummerbordje met naam na enkele dagen bezorgd. Bij alle bestellingen, die je bij ons plaatst, profiteer je van gratis verzending.

 

Huisnummerbord hout

Bij ons vind je huisnummerborden met naam van verschillende materialen, waaronder huisnummerborden van hout. Voor deze borden gebruiken we steigerhout. Dit hout heeft namelijk een mooie robuuste en industriële uitstraling door de natuurlijke oneffenheden van het hout. Doordat geen plankje er hetzelfde uitziet, zal jouw steigerhouten huisnummerbord altijd uniek zijn. Op het huisnummerbord van hout kun je een tekst of huisnummer laten drukken in wit, zwart of rood. Je kunt dus de kleur kiezen, die het beste bij je huis past.

De huisnummerborden van hout zijn verkrijgbar in verschillende formaten en vormen. We hebben bijvoorbeeld een vierkant huisnummerbordje van 20 bij 20 centimeter of een rechthoek van 40 bij 20 centimeter. Doordat steigerhout een natuurproduct is, zal de kleur van het hout na verloop van tijd wat grijzer en donkerder worden. Als je dat niet wil, maar wel graag een huisnummerbordje wil van een natuurlijk materiaal, kijk dan eens naar onze huisnummerborden van leisteen. Dit natuurlijke materiaal behoudt zijn kleur, maar elk bordje is toch uniek door de structuur van de leisteen.

Wij hebben geen losse houten huisnummers maar wel een ruime keuze van losse huisnummers van cortenstaal, rvs, rvs-look en acryl zwart en wit.

Wilt u liever, ondanks dat wij alle soorten en maten huisnummerborden hebben, toch een ander huisnummerbordje neem dan gerust contact met ons op vraag of wij het naambordje maken dat u wenst kunnen maken.