• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Metalen huisnummers

Metalen huisnummers met een stoere uitstraling

Om te zorgen dat je post op het juiste adres wordt bezorgd en dat derde partijen je huis gemakkelijk kan vinden, is het een goed idee om een metalen huisnummer op je huis te plaatsen. Dat nummer kun je bij de voordeur hangen, maar in ieder geval duidelijk zichtbaar aan de voorkant van je woning. Als je een lange oprit hebt, kun je de huisnummers van metaal ook aan het begin van de oprit ophangen, bijvoorbeeld aan een bord of een de paal, waar ook je brievenbus hangt. 

  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post
  • De meeste huisnummers kunnen door de brievenbus
  • U krijgt voor een brievenbuspakketjes geen track & trace
  • Montage handleidingen

Alle huisnummers

Metalen huisnummers

Huisnummer metaal / RVS

Er is een ruime keuze aan metalen huisnummers, dus er is altijd een stijl, die bij jou past. Een huisnummer kan een los nummer zijn maar ook een combinatie van een naambordje met een nummer. Bij ons vind je beide uitvoeringen.

Wij hebben metalen huisnummer gemaakt van roestvast staal, rvs-look huisnummers maar ook huisnummers van cortenstaal, kunststof, acryl e.d. Ook wat betreft naamborden of huisnummerborden hebben wij een uitgebreide keuze in materialen, vormen en formaten. Van een eenvoudig los huisnummer tot en met een mooi smeedijzeren uithangbord met naam en reclametekst aan toe.

Kunststof voor een modern huis, staal, roest en hout voor een industriële look en hout, smeedijzer en meer voor een landelijke uitstraling. Voor particulieren maar ook voor bedrijven maken wij alles op maar naar wens. Een huisnummer van metaal heeft een luxe uitstraling en is dus een sieraad voor je woning. We hebben verschillende soorten metalen huisnummers in ons assortiment.

 

Metalen huisnummers van Cortenstaal

Als de strakke look van gladde, strakke metalen huisnummers niet helemaal in jouw stijl past, dan zijn de metalen huisnummers van Cortenstaal misschien meer iets voor jou. Door het speciale ijzer ontstaat roest zodra het huisnummer van metaal in aanraking komt met zuurstof. Deze roest laag vormt een beschermlaag om de kern, waardoor het metalen huisnummer niet verder doorroest. De roest, die ontstaat, geeft het huisnummer een stoer en robuust uiterlijk. Hou jij van een industriële uitstraling kies dan voor een huisnummer van Cortenstaal.

Onze cortenstalen huisnummers staan ook nog eens mooi bij onze speciale roest naambordjes. Ook hierin hebben wij een grote keuze. Deze laatste maken wij van kunststof dat wij speciaal roesten. Daarvoor hebben wij een speciaal procedé uitgevonden en omdat het kunststof is, is dit goedkoper dan een naambord of huisnummer van metaal.

 

Huisnummer zwart metaal groot

Als je niet zo van de RVS of Cortenstaal houdt, maar wel wil genieten van een zwart huisnummer, dan kun je ook kiezen uit een van onze zwarte huisnummers van acryl. Huisnummers van zwart acryl zijn er in 2 formaten nr 16 cm hoog en 30 cm hoog. Bovendien zien ze er mooi strak uit. Een zwart huisnummer is goed zichtbaar tegen een bakstenenmuur, maar valt ook op, als je hem op hout hangt.

Behalve acrylnummers in de kleur zwart hebben wij deze ook in het wit. Omdat alle huisnummers worden geleverd met afstandshouders, plaats je ze op vijftien millimeter van de muur. Hierdoor vallen ze nog meer op en valt er bij zonnig weer een mooie schaduw van je huisnummer op de muur.

Als je op zoek bent naar grote huisnummers? Stuur ons dan een e mail met je aanvraag en wij gaan kijken of we dit toch voor jou kunnen maken.

 

Huisnummerbord van metaal met zwarte opschrift

Jouw huisnummer van metaal kun je uitstekend combineren met een mooi naambord. Als je hebt gekozen voor een huisnummer van metaal, dan kun je hier een soortgelijk naambordje bij ophangen of een RVS-naambordje met een zwarte tekst erop. Zo maak je de strakke look bij je voordeur helemaal af. Ook bij je huisnummer van metaal, zoals cortenstaal, kan je een roestig naambordje van ons combineren. Op deze manier vertel je voorbijgangers en bezoekers van je huis niet alleen het huisnummer, maar kunnen ze ook meteen zien, wie er in de woning wonen.

 

Ontwerp online je eigen metalen naambord

Dat is nou het leuke van een huisnummerbord bij ons bestellen. Je zoekt het materiaal, formaat en de vorm uit en begint dan met het personaliseren van je eigen naamplaat. Het lettertype, hoe groot de letters moeten zijn, schuin of vetgedrukt, jij bepaald het helemaal zelf. Ook kan je er uit onze bibliotheek nog een leuke afbeelding bijzetten. Denk aan een hondenpootje voor als je een hond hebt, een kattenpootafdruk of iets anders. Ook voor bedrijven kan je je logo uploaden. Ben je klaar dan print je even een drukproef en als deze helemaal naar je zin is zet je de bestelling van je metalen huisnummer of huisnummerbordje door.

Plaats het huisnummer altijd goed zichtbaar op de gevel van je huis. Bij voorkeur op ooghoogte. De maat van je huisnummer is hierbij van belang, Voor de bevestiging kan je een werkwijze van onze website afhalen. Helemaal onderaan de homepage staan de montage handleidingen voor alle metalen huisnummer en metalen huisnummerbordjes.

Bestel je je metalen huisnummers op werkdagen voor 15.00 uur, dan is de kans heel groot dat wij die dezelfde dag nog gratis verzenden. Uiteraard leveren wij de bevestigingsmaterialen ook mee. Kan je huisnummer van metaal morgen met een beetje geluk al meteen ophangen.