• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN
Naambord Emaille-look 21x6 cm met witte achtergrond
Naambord Emaille-look 21x6 cm met witte achtergrond

Naambord Emaille-look 21x6 cm met witte achtergrond

Een mooi naambordje in de stijl van Emaille-look 21 x 6 cm. Wordt geleverd met kwaliteit. Het materiaal van dit naambordje kunststof. De kleur waarop uw inhoud wordt geplaatst is wit. Bij levering van dit naambordje ontvangt u een set voor de gemakkelijke bevestiging.  

29,40 Incl. btw

Betaal pas over 14 dagen met achteraf betalen

Bestelling in huis? * Je hebt nog
  • Geen verzendkosten
  • Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post
  • Levering direct uit de fabriek
  • 95% past door de brievenbus!
 

Dit naambordje is een aanwinst voor uw woning / deurpost. Wordt geleverd met set voor bevestiging. Na ontvangst van het naambordje kunt u dus meteen aan de slag. In onze online ontwerp module heeft u de mogelijkheid om de inhoud aan te passen naar eigen wens. Het is een emaille-look bordje van kunststof. Na bestelling kunt u het bordje binnen 1 á 2 werkdagen bij u verwachten. Daarnaast wordt het bordje door ons met alle vakkundigheid geproduceerd in onze eigen fabriek te regio Eindhoven.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.