• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Naambordje familie

Naambordje familie naam en/of huisnummer

Wil je jouw huis een warm en uitnodigend gevoel geven? Overweeg dan om een naambordje voor de voordeur van de familie toe te voegen. 

Bij Naambordjevoordeur.nl vind je een ruime keuze aan materialen, kleuren en vormen. Kies je favoriet uit en personaliseer volledig naar wens. Met een naambordje op maat kun je niet alleen je familienaam laten zien, maar ook je huisnummer toevoegen voor extra duidelijkheid.

  • Alle familie naamborden zijn geschikt tegen alle weersinvloeden.
  • Maak gebruik van onze online ontwerpmodule.
  • Print een drukproef en check je ontwerp.
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post.
  • Montage handleidingen.
     

Bekijk al onze naambordjes
 

Naambordje familie

Familie naambord: een meerwaarde voor je huis

Een familienaambord is meer dan alleen een bordje met een naam en huisnummer. Het is een persoonlijke en praktische toevoeging aan je woning die je huis een warme en gastvrije uitstraling geeft.

Door de naam van je gezin prominent op de gevel te tonen, voelen gasten zich direct welkom en herkennen ze jouw huis gemakkelijk tussen andere woningen. Bovendien voegt een mooi vormgegeven bordje met familienaam en huisnummer een stijlvolle uitstraling toe aan de buitenkant van je huis.

 

Naambord voordeur familie: diverse opties

Een naambordje voor de voordeur van de familie kan gemaakt worden uit verschillende materialen. Welk materiaal je het best kiest, hangt af van je budget en de stijl van je woning. Voor familienaamborden zijn borden uit leisteen, naambordjes uit steigerhout en borden met RVS-look aanraders!
 

Familienaambord uit leisteen

Leistenen naamborden geven je huis een luxueuze uitstraling met een warme touch. Je vindt bij ons bordjes in de vorm van een huisje die perfect zijn voor het maken van een familienaambord. Maak het compleet met een mooie afbeelding en de naam van je gezin en het is helemaal onweerstaanbaar!
 

Bordje van steigerhout

Het meest charmante familie naambordje is er ongetwijfeld eentje uit steigerhout. Niet alleen vanwege de prachtige natuurlijke uitstraling van dit materiaal, maar ook omdat je een leuk bordje in de vorm van een huisje kunt kiezen. Op het bordje plaats je vervolgens de voornamen en/of achternaam van de familie, en eventueel afbeeldingen om het nog specialer te maken.
 

Familienaambordje met RVS-look

Een andere goede keuze voor een familie naamborden zijn de bordjes met RVS-look. Deze zijn namelijk verkrijgbaar in de vorm van puzzelstukjes die mooi in elkaar passen. Voor elk gezinslid kun je dan één puzzelstukje gebruiken.

Daarnaast is een bordje in de vorm van een klavertje vier interessant om te gebruiken als familienaambordje. Je kan namelijk op elk klaverblad een naam plaatsen van een gezinslid en in het midden de achternaam zetten.

Maak je eigen unieke gezin naambordje

Ontwerp je eigen naambordje voor de familie in enkele stappen. Met slechts een paar klikken kun je je eigen tekst toevoegen en afbeeldingen uploaden om je bordje echt uniek te maken.
 

1. Voeg afbeeldingen toe

Breng je naambordje tot leven door voornamen en afbeeldingen toe te voegen. Kies uit een scala aan opties, van schattige dieren tot leuke illustraties, om je bord te personaliseren en een persoonlijk tintje toe te voegen. Je kan ook kiezen voor aparte poppetjes en ze één voor één toevoegen naarmate de grootte van je gezin.
 

2. Maak het extra persoonlijk

Laat je creativiteit de vrije loop en voeg bijnamen en zelfs huisdieren toe aan je ontwerp. Met onze gebruiksvriendelijke ontwerptool kun je eenvoudig elk detail aanpassen en je naambord precies maken zoals jij het wilt!
 

3. Beoordeel en pas aan

Voordat je je definitieve ontwerp indient, neem even de tijd om alles te controleren en aan te passen. Bekijk het ontwerp en pas het indien nodig aan, zodat het perfect past bij jouw visie.

 

Naambordje voordeur familie bestellen

Is je naambordje volledig naar wens? Dan hoef je het alleen nog maar te bestellen. Vervolgens kun je bij Naambordjevoordeur.nl altijd rekenen op een snelle en volledig kosteloze verzending. Je bestelling wordt standaard geleverd met bevestigingsmaterialen (en indien van toepassing met RVS afstandhouders). 

Heb je nog met enkele vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag!