• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Naambordje familie

Naambordje familie naam en/of huisnummer

Geef je woning een gezellige uitstraling met een naambordje voor de voordeur van de familie. Er is niets leuker voor het opfleuren van je huis! Je vindt ook gegarandeerd een naambordje van je familie op maat van je huis én je gezin, want er is heel veel keuze op vlak van kleur, vorm en materiaal. Wil je een modern naambordje met je familie naam op of eerder een landelijk familie naambord met een familie logo? Het is allemaal mogelijk. Ontdek de verschillende opties en ontwerp een prachtig naambord van de familie waar je geen genoeg van krijgt! 

  • Alle familie naamborden zijn geschikt tegen alle weersinvloeden
  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
  • Print een drukproef en check uw ontwerp
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post
  • De meeste naamborden kunnen door de brievenbus
  • U krijgt voor een brievenbuspakketjes geen track & trace
  • Montage handleidingen

Alle naambordjes

Naambordje familie

Familie naambord: een meerwaarde voor je huis

Een naambordje is een plaatje met huisnummer dat je op de gevel van je woning bevestigt. Het is handig om te hebben, want het maakt het anderen eenvoudiger om je huis terug te vinden. Daarnaast geeft het je huis aan de buitenkant een mooie uitstraling.

Op een naambord kan je ook plaatsen wat je wilt. Zo is het mogelijk om het bordje met alleen je huisnummer te laten bedrukken. Je kan echter ook kiezen voor een naambord met huisnummer én familienaam. Deze laatste optie is veel persoonlijker en daarom perfect als je je bezoekers een verwelkomend gevoel wilt geven.

 

Naambordje voordeur familie: diverse opties

Een naambordje voor de voordeur van de familie kan gemaakt worden uit verschillende materialen. Welk materiaal je het best kiest, hangt af van je budget en de stijl van je woning. Voor familienaamborden zijn naambordjes uit leisteen, naambordjes uit steigerhout en naambordjes met RVS-look alvast aanraders!

 

Familienaambord uit leisteen

Een naambord uit leisteen is een goede optie als je je huis een luxueuze uitstraling wilt geven, maar toch ook voor voldoende warmte wilt zorgen. Je vindt er bordjes in de vorm van een huisje die perfect zijn voor het maken van een familienaambord. Maak het compleet met een mooie afbeelding en de naam van je familie en het is helemaal onweerstaanbaar!

 

Familienaambordje uit steigerhout

Het meest charmante familie naambordje is er ongetwijfeld eentje uit steigerhout. Niet alleen omdat het een prachtig natuurlijk materiaal is, maar ook omdat je in dat geval kan kiezen voor een hartvormig familie naambord of een naambord van de familie in de vorm van een huisje. Je kan er de voornamen en/of familienamen op plaatsen en er eventueel afbeeldingen bijzetten om het nog bijzonderder te maken.

Familienaambordje met RVS-look

Een andere goede keuze voor een familie naambordje zijn de naambordjes met RVS-look. Deze zijn namelijk verkrijgbaar in de vorm van puzzelstukjes die mooi in elkaar passen. Voor elk familielid kan je dan één puzzelstukje gebruiken.

Daarnaast is een naambordje in de vorm van een klavertje vier interessant om te gebruiken als familienaambordje. Je kan namelijk op elk klaverblad een naam plaatsen van een familielid en in het midden de familienaam zetten.

 

Naambordje familie ontwerpen

Heb je een leuk familienaambordje uitgekozen? Dan is het tijd om het te personaliseren en maak het ontwerp eerst. Klik daarvoor op 'Personaliseer'. Nu kan je tekst of afbeeldingen toevoegen.

Om er een echt naambord van de familie van te maken, is het een goed idee om een afbeelding toe te voegen. Daar vind je namelijk mooie afbeeldingen om je naambord mee op te fleuren. Je kan ook kiezen voor aparte mannetjes en ze één voor één toevoegen naargelang de grootte van je gezin.

Het is zelfs mogelijk om er je huisdier bij te zetten, want er zijn ook afbeeldingen van katten en honden. Bij de gekozen afbeeldingen kan je vervolgens de naam of bijnaam plaatsen van elk gezinslid. Het is super leuk om zelf te ontwerpen en de mogelijkheden zijn eindeloos! Ben je klaar met je ontwerp lees dit dan nog eerst even over ter goedkeuring. Dan kan je het ontwerp beoordelen en zo nodig pas het aan. Zoals je kunt verwachten maken wij het ontwerp precies zoals je aangeeft op het naambordje.

 

Familienaambordje bestellen

Is je naambordje volledig naar wens? Dan hoef je het alleen nog maar af te rekenen. Vervolgens kan je rekenen op een snelle en volledig kosteloze verzending. Je bestelling worden standaard geleverd met bevestiging materialen en indien van toepassing met RVS afstandhouders. Eens je je familienaambord bij je thuis ontvangen hebt, bevestig je het ook eenvoudig aan je gevel. Zit je nog met enkele vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag!