• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Naambordje voordeur industrieel

Naambordje voordeur industrieel

De industriële stijl is één van de populairste stijlen die er op dit moment is. Dat is natuurlijk niet zomaar. Deze bijzondere stijl is namelijk spannend, omdat het charme met stoerheid combineert. Wil jij je huis ook graag een mooie industriële uitstraling geven? Dan doe je dit eenvoudig door een industrieel naambordje voor de voordeur op je gevel te plaatsen. Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden! 

  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
  • Print een drukproef en check uw ontwerp
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post
  • De meeste naamborden kunnen door de brievenbus
  • U krijgt voor een brievenbuspakketjes geen track & trace
  • Montage handleidingen

Alle naambordjes

Alle huisnummers

Naambordje voordeur industrieel

Naambordje huis industrieel: Wat zijn de opties?

Voordat je op zoek gaat naar een naambordje dat er industrieel uitziet, is het belangrijk om te weten wat een naambordje nu precies industrieel maakt. Eigenlijk kan je de industriële stijl een beetje bekijken als een mix tussen modern en landelijk. Net zoals bij de moderne stijl wordt er vaak gebruik gemaakt van materialen zoals roestvaststaal, metaal, aluminium, enzovoort. Het grote verschil is dat het een beetje minder strak en stoerder mag zijn.

Industriële naambordjes kunnen echter ook gemaakt worden van steigerhout. Dit is een goede optie als je een naambord voor de voordeur dat industrieel is wilt kopen, maar toch ook een vleugje charme en warmte wilt toevoegen. Als het voor jou gewaagder mag zijn, kan je ook een keuze maken uit onze  betonnen industriële naambordjes of een naambordje voor de voordeur dat industrieel is met een roest-look. Mogelijkheden genoeg dus! En elke materiaalsoort heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen.

 

Naambordje industrieel uit roestvaststaal

Een industrieel naambordje voor de voordeur van roestvaststaal is één van de meest duurzame opties die er is. Het is niet het meest goedkope naambordje, maar het heeft een chique uitstraling en gaat jarenlang mee. Daarom is het ook een uitstekende investering! Wij maken naambordjes RVS.

Een naambordje voor de voordeur dat er industrieel uitziet uit roestvaststaal zal er ook altijd mooi uit blijven zien, want het is kleur- en vormvast. Het vergt bovendien geen onderhoud. Wil je toch liever een goedkoper naambordje dat er industrieel uitziet voor je huis kopen? Dan is een naambordje met RVS-look een goed alternatief. Niet alleen de scherpe prijs is een groot voordeel van het naambordje dat industrieel is met RVS-look, maar ook de vele keuzemogelijkheden op vlak van vormen én de goede kwaliteit!

 

Industriële naambordjes uit beton

Een tweede goede optie is een naambordje voor de voordeur dat er industrieel uitziet vervaardigd uit beton. Geen enkel ander materiaalsoort is zo stoer. Daarom is dit een aanrader als het van jou opvallend mag zijn.

Je hebt de keuze uit een industrieel naambordje voor de voordeur uit beton in de vorm van een naamlabel en een rechthoekvormig naambordje voor de voordeur dat er industrieel uitziet. De eerste optie is de meest speciale, maar de rechthoekige naambordjes passen beter bij elke soort woning.

 

Naambord industrieel met roest-look

Voor de durvers is er ook een naambord voor de voordeur dat er industrieel uitziet met roest-look. De naambordjes zijn vervaardigd uit hoogwaardig kunststof en hebben een echte roestlaag verkregen doormiddel van een speciale behandeling. Dat is een groot voordeel, want dat betekent dat ze niet kunnen doorroesten en dus langer meegaan.

Een ander groot pluspunt van een naambordje voor je huis dat er industrieel uitziet met roestlook, is dat je altijd een uniek bordje hebt. Geen één roestig naambordje is namelijk hetzelfde, omdat de plekken zich telkens anders vormen op het kunststof. Voor de liefhebbers van unieke naambordjes is dit dus een uitstekende optie!

Naast naambordjes met een roest look kunnen wij ook voor u een naambordje maken met een emaille look. Deze zijn van kunststof maar hebben de uitstraling van naambordjes emaille.

 

Welke vorm van het industriële naambordje moet je kiezen?

Zoals je kon zien is een naambord voor de voordeur met industrieel karakter verkrijgbaar in heel wat verschillende materialen. Maar daar stopt het niet, want er zijn ook veel vormen waaruit je kan kiezen.

Bij het uitzoeken van het perfect naambordje voor de voordeur dat er industrieel uitziet, is het erg belangrijk om ook voor de juiste vorm te kiezen. Dit bepaalt namelijk een groot deel van de uitstraling. Het is aangeraden om bij een industriële stijl te opteren voor ruige vormen, zoals een rechthoekig naambordje of een vierkantig naambordje. Kies daarnaast voor een wat groter naambordje, zodat het voldoende aandacht trekt!

 

Naambord voordeur industrieel zelf maken

Een naambord voor je voordeur dat er industrieel uitziet, kan je eenvoudig zelf maken. Dat is fijn, want op die manier ontwerp je niet alleen een naambord dat er industrieel uitziet, maar ook een naambord dat volledig past bij jouw smaak én huis. Maar hoe maak je nu juist een naambordje voor je voordeur met industrieel karakter? Simpel, je bekijkt de verschillende mogelijkheden op vlak van vormen en materiaal en kiest vervolgens je favoriet eruit.

Eens je dit gedaan hebt, kan je je naambord dat er industrieel uitziet, maken door op 'Personaliseer' te klikken. Je komt dan terecht in een gemakkelijk ontwerp programma. Nu kan je je naambord voor de voordeur dat er industrieel uitziet volledig personaliseren met een tekst naar keuze. Nadien druk je op 'Afrekenen' en dien je enkel nog te betalen. Zo, je hebt nu een prachtig naambordje voor je huis dat industrieel is en hoeft alleen nog maar te wachten tot het bij je thuis geleverd wordt!

 

Tenslotte

Al onze industriële naambordjes hebben en snelle levering. De roestbordje duren een paar dagen langer maar alle andere NAAMBORDJES gaan bij ons, indien u op werkdagen voor 15.00 uur online besteld heeft, dezelfde dag nog de deur uit. De roestnaambordjes gaan binnen enkele dagen de deur uit. Bij ons kunt u alle soorten en maten naambordjes voordeur laten maken via onze webshop. Wil u een bordje naast de voordeur en staat deze er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.