• OOK ACHTERAF BETALEN
 • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
 • GRATIS VERZENDEN

Auto stickers met tekst online bestellen

Auto stickers met tekst online bestellen

Heb je een eigen bedrijf en ben je veel met de auto onderweg? Kijk dan eens naar ons auto stickers met tekst. Een autosticker is namelijk een goede manier om je bedrijfsnaam op veel verschillende plekken te laten zien zonder dat je hier hoge kosten voor hoeft te maken. En de kosten voor een auto sticker zijn éénmalig. Bovendien zorgt het ervoor, dat jouw klanten je snel herkennen, als jij in je auto met auto sticker met tekst aan komt rijden. Door bij ons de auto sticker te ontwerpen kun je altijd een autosticker bestellen, die helemaal bij jouw bedrijf past. 

 • Alle auto stickers geschikt tegen alle weersinvloeden
 • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
 • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post
 • De meeste stickers kunnen door de brievenbus
 • U krijgt voor een brievenbuspakketjes geen track & trace

Alle stickers

Auto stickers ontwerpen

Als je je auto sticker gaat ontwerpen, kies je eerst het formaat uit. Onze grootste autostickers met tekst zijn 120 cm breed. Dit formaat is geschikt om op de deur van je auto te plaatsen of op je achterruit. Ook kun je een auto sticker ontwerpen van 60 centimeter breed of van slechts 20 centimeter. Een auto sticker met tekst van 20 centimeter is een mooie, bescheiden manier om je bedrijfsnaam op de auto te plaatsen. Dit kan b.v. op het achterraam in de vorm van transparante stickers met een gekleurde tekst. Maar een grotere auto sticker met tekst valt natuurlijk meer op en kan op de snelweg beter gelezen worden. 

Nadat je het formaat hebt gekozen, kun je je auto sticker ontwerpen. Je kunt zelf het lettertype van de tekst uitkiezen en bepalen, hoe groot de tekst moet zijn. Ook kun je uit een groot aantal kleuren kiezen. Het is mogelijk om verschillende kleuren tekst te combineren op een sticker, dus je kunt jouw auto sticker ontwerpen, zoals jij wilt. Als je tevreden bent met het gemaakte ontwerp, print je eerst ter controle de drukproef, kijk deze goed na en dan kun je de auto sticker bestellen.

 

Auto stickers met tekst en logo

Je kunt een enkele autosticker op de auto bevestigen, bijvoorbeeld alleen op de achterruit. Maar de kracht van herhaling gaat ook op voor jouw autostickers met tekst. Als je een sticker op de achterkant van de auto en op de zijkant bevestigt, ziet een auto, die jouw inhaalt, maar liefst twee keer jouw bedrijfsnaam. Ook als je de auto geparkeerd hebt, is er altijd een autosticker met tekst zichtbaar. 

Als je je auto van meerdere auto stickers met tekst wilt voorzien, dan kun je ervoor kiezen om verschillende formaten auto stickers te ontwerpen. Onze stickers zijn gemakkelijk op de auto te plaatsen en even eenvoudig weer te verwijderen zonder de auto te beschadigen.

Waarom stickers laten bevestigen als je het ook zelf kan doen?

Het aanbrengen van een sticker vergt enige concentratie maar is niet moeilijk. Iedere ondergrond vergt een andere techniek. Voor het plakken van een autosticker ga je als volgt te werk:

 • zorg dat het oppervlak waarop je de sticker gaat plakken vlak is
 • maak de te beplakken ondergrond goed schoon
 • meng wat afwasmiddel met water en doe dit in een spuitfles
 • besproei het betreffende gedeelte van de auto rijkelijk met het zeepsop
 • plak de sticker op de auto, je kan nu de sticker in de juiste positie schuiven omdat het zeepsop er zit.
 • zit de auto sticker op zijn plek ga dan met de rakel vanuit het midden over de sticker naar de buitenzijde.
 • als alle vocht onder de sticker weg is moet het geheel drogen. dit kan wel 1 dag duren.
 • klaar!

 

Welke stickers maken wij nog meer?

Wij maken ook andere soorten stickers zoals, raamstickers, muurstickers, containerstickers, deurstickers, slaapkamerstickers en nog veel meer. Denk hierbij aan stickers op de muur in de kinderkamer of juist leuke spreuken in de keuken. Een grappige sticker op het toilet doet het ook altijd goed. Maar ook een huisnummer op het raam in je voordeur wordt vaak gedaan. Ook tijdelijke stickers maken wij. Dit kunnen geboortestickers zijn maar ook stickers voor de Kerstdagen met een fijne kerstwens of nieuwjaarswens. En denk eens aan een feestje als iemand 50 jaar wordt, met pensioen gaat of zelf een huwelijksfeest. Ideeën te over.

Kijk rustig een in onze webshop naar de mogelijkheden. We zien jouw bestelling graag tegemoet. Stickers maken is ons vak!