• OOK ACHTERAF BETALEN
 • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
 • GRATIS VERZENDEN

Auto stickers met tekst online bestellen

Auto sticker met naam of andere tekst

Heb je een eigen bedrijf en ben je veel met de auto onderweg? Kijk dan eens naar onze auto stickers met tekst. Een autosticker is een voordelige manier om je bedrijfsnaam op veel verschillende plekken te laten zien. Bovendien zorgt het ervoor dat jouw klanten je snel herkennen als jij in een auto met de naam van je bedrijf erop aan komt rijden. 

Bij Naambordjevoordeur kun je altijd een naam sticker voor je auto ontwerpen en bestellen die perfect past bij jouw bedrijf!

 • Auto stickers met tekst zijn geschikt tegen alle weersinvloeden.
 • Maak gebruik van onze online ontwerpmodule.
 • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post.
 • De meeste stickers kunnen door de brievenbus en voor een brievenbuspakketjes krijg je geen track & trace.
   

Bekijk al onze auto stickers
 

Tekst stickers auto ontwerpen: 3 stappen

Stap 1. Formaat kiezen. Als je een sticker gaat ontwerpen, kies je eerst het formaat uit. Onze grootste auto sticker tekst is 120 cm breed. Dit formaat is geschikt om op de deur van je auto te plaatsen of op je achterruit. Ook vind je bij ons diverse andere formaten, zoals een breedte van 80 centimeter of slechts 20 centimeter.  

Stap 2. Ontwerpen. Ontwerp eenvoudig en snel jouw eigen unieke creaties met onze online ontwerptool. Personaliseer je ontwerp met een naam, tekst, of afbeelding die perfect aansluit bij jouw stijl. Met een ruime keuze aan lettertypes, kleuren en formaten creëer je moeiteloos iets speciaals.

Stap 3. Controleer en bestel. Als je tevreden bent met het gemaakte ontwerp, print je eerst ter controle de drukproef. Controleer deze goed en als alles naar wens is bestel je de auto sticker.

 

Maximaliseer je zichtbaarheid met gepersonaliseerde auto stickers

Auto stickers met tekst/naam bieden een krachtig middel om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Eén sticker is goed, maar meerdere zijn beter! Door stickers zowel aan de achterkant als aan de zijkanten van je auto te plaatsen, wordt je bedrijfsnaam of -informatie meerdere keren zichtbaar voor voorbijgangers. Variatie in formaten en posities zorgt voor een maximale impact.

 • Onze stickers zijn eenvoudig aan te brengen en laten geen residu achter bij verwijdering.
   

Promoot je social media accounts

Promoot je sociale media accounts met stickers op je auto! Voeg je (bedrijfs)naam en icoontjes van Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, TikTok of YouTube toe aan een aantrekkelijk ontwerp. Vergroot je online bereik en maak je aanwezigheid op sociale media direct herkenbaar op de weg.

Tips voor het zelf aanbrengen van auto stickers:

 1. Bereid de ondergrond voor: Zorg voor een schoon, glad en vetvrij oppervlak voor optimale hechting.
 2. Gebruik zeepsop: Maak een mengsel van afwasmiddel en water om de autosticker te positioneren.
 3. Breng de sticker voorzichtig aan: Plaats de sticker nauwkeurig en gebruik zeepsop om te verschuiven indien nodig.
 4. Verwijder luchtbellen: Gebruik een rakel om luchtbellen onder de sticker weg te wrijven.
 5. Laat de sticker drogen: Wacht tot de sticker volledig droog is voor langdurige hechting, afhankelijk van de omgevingstemperatuur kan dit enkele uren tot een dag duren.

 

Stickers bestellen bij Naambordjevoordeur.nl

Naast onze auto stickers met tekst (of logo) vind je bij Naambordjevoordeur nog veel meer hoogwaardige stickers die perfect zijn voor verschillende toepassingen. Van raamstickers tot muurstickers en van containerstickers tot deurstickers, wij hebben het allemaal! Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment en ontdek welke stickers perfect bij jouw behoeften passen.
 

Altijd een snelle levertijd

Bestel jouw auto sticker met naam of andere tekst op werkdagen voor 15:00 uur en wij verzenden hem dezelfde dag nog. Je hebt hem in veel gevallen de volgende dag al in huis!