• OOK ACHTERAF BETALEN
  • LEVERTIJD 1 DAG, INDIEN BESTELD VOOR 15.00 UUR
  • GRATIS VERZENDEN

Goedkope auto stickers, groot en klein

Goedkope auto stickers, groot en klein

Goedkope auto sticker komen erg goed van pas, want ze hebben heel wat voordelen. Zo geven ze je auto een mooiere uitstraling. Daarnaast zorgt een goedkope auto sticker, en toch een hoge kwaliteit, ervoor dat je je wagen nog sneller terugvindt. Een decoratie sticker voor de auto kan je bovendien eenvoudig op je auto plakken en opnieuw verwijderen. Dat betekent dus dat je af en toe kan afwisselen als je dat fijn vindt. Er zijn zowel kleine als grote stickers voor op de auto te plakken en de tekst en/of afbeeldingen die erop komen te staan, kan je helemaal zelf kiezen! 

Kijk voor het complete assortiment voertuig stickers hier.

  • Alle stickers geschikt tegen alle weersinvloeden
  • Maak gebruik van onze gratis online ontwerpmodule
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, bijna altijd dezelfde dag op de post

Alle stickers

Alle zakelijke producten

Goedkope auto stickers, groot en klein

Decoratie stickers auto

Kies voor een decoratie sticker voor je auto als jij je auto wilt personaliseren. Je kan bijvoorbeeld een mooie decoratie sticker voor je auto ontwerpen met de namen of afbeeldingen van je hond of kat erop. Voeg daar een leuke tekst aan toe en maak het compleet. Natuurlijk zijn er nog heel wat andere mogelijkheden als jij een goedkope auto sticker wilt ontwerpen.

Als je bijvoorbeeld een eigen zaak hebt, is het een goed idee om een goedkope auto sticker te maken met je bedrijfslogo erop, de firmanaam of een pakkende slogan. Zo maak je op de meest goedkope en efficiënte manier reclame. Goedkope auto stickers zijn dus de meest voordelige manier om nieuwe klanten en meer naamsbekendheid te verkrijgen. Je kan zelf kiezen welke grootte van decoratie sticker voor de auto je koopt. Er zijn heel wat verschillende formaten! Het is daarnaast mogelijk om een autosticker op je autodeur te kleven of op je autoraam. Combineren is ook een goede optie. Zeker als je reclame wilt maken, want dan zorg je voor nog meer zichtbaarheid!

 

Alle auto sticker op de achterruit

Op de achterruit kan je losse letters plakken of transparante sticker.

Losse letters: Het ontwerp kan je online maken en dan plotten wij de letters in de vorm van jouw ontwerp. Deze plakken wij dan weer op een soort transfer folie waardoor jij ze in 1x direct op je autoruit kan pakken. Natuurlijk willen we wel even weten of je de sticker aan de binnen- of buitenzijde van je achterruit gaat plakken.

Transparante sticker: Wij kunnen je ontwerp ook drukken op een transparante sticker. Ook hier is weer van belang aan welke zijde van de autoruit je de sticker gaat plakken.

Gewone stickers: Uiteraard kunnen wij ook gewone stickers met je logo drukken en mooi langs de buitenzijde van de bedrukking uitsnijden.

 

Sticker voor je auto online ontwerpen

Kies de perfecte grootte van je sticker uit en druk vervolgens op 'Personaliseer' om de sticker te ontwerpen naar jouw voorkeur. Je komt dan terecht in een programma en kan nu de tekst en/of afbeeldingen toevoegen via de tabel die je links vindt. Twijfel je nog over hoe je een eigen ontwerp moet doen? Geen probleem, want rechts vind je een handig stappenplan. Je mag ons bovendien altijd om hulp vragen. Wij staan graag voor je klaar!

Stickers op auto plakken

Ben je van plan om een goedkope auto sticker te kopen? Dan volgt hier een handleiding "stickers plakken". Moeilijk is het helemaal niet, maar het is wel belangrijk om rekening te houden met enkele aandachtspunten. Voor je de stickers op de auto gaat plakken, dien je bijvoorbeeld de plaats waar je hem wilt kleven goed vetvrij te maken. De ondergrond goed schoon maken is van groot belang omdat je ieder stofje of zandkorreltje anders gaat zien en er vormt zich dan tevens een luchtbubbeltje waar de sticker stuk kan gaan. De plak folie is namelijk vrij dun. Gebruik daarvoor geen reinigingsmiddelen met citroen of ammoniak. Deze kunnen de plaklaag aantasten. Gebruik ook geen reinigers die een beschermlaag achterlaten, maar kies liever voor een professioneel of onschuldig product.

Ben je klaar met het ontvetten? Dan kan je de stickers op de auto plakken via de natte of droge methode. Wil je kleine stickers op je auto plakken? Dan kies je het best voor de droge methode. Je kunt deze plakken door eerst een randje van de beschermlaag om te vouwen, dan deze te plakken en vervolgens de rest van de beschermfolie af te rollen. Een grote autosticker plak je dan weer beter op een vochtig oppervlakte. Zo kan je hem nog verschuiven tot hij mooi recht plakt. Om de oppervlakte vochtig te maken kan je een plantenspuit gebruiken waarin je water met een beetje afwasmiddel doet. Dit middel breng je dan ruim aan op de sticker en je auto. Zit de sticker goed op zijn plaats dan gebruiken wij een rakel waarmee je het zeepsop onder de sticker weg kan trekken, een soort van raamwisser.

Zit er al een sticker op uw auto geplakt en moet deze eerst eraf? Let er dan goed op dat er geen lijmresten achter blijven. Onze stickers zijn redelijk gemakkelijk te verwijderen als je ze iets verwarmt. Let er wel op dat je hiermee de lak niet beschadigd.

 

Grote stickers voor op auto

Grote stickers voor op je auto? Die vind je terug in ons assortiment! Er zijn zelfs auto stickers van maar liefst 120 centimeter breed. Stickers met een enkele kleur maar ook full colour. Als je toch liever wilt kleine autostickers kopen, kan dat natuurlijk ook. Op onze website vind je namelijk eveneens onze autostickers met een breedte van 60 en 20 centimeter. Ook fijn om met elkaar te combineren!

Eens je je favoriete auto stickers uitgekozen hebt, kan je ze eenvoudig bestellen. Door ze bij ons te kopen, krijg je alvast gratis verzending én kan je rekenen op een snelle thuislevering. En er is nog een ander groot voordeel: achteraf betalen is bij ons mogelijk!

Kijk voor alle anders stickers hier.